Салат з тунцем, рисом і сиром

Знайшла в старій радянській книжці такий рецепт салату. Дуже сподобалось! Спробуйте і ви.

  • Рис 4 ст. ложки
  • Тунець консервований в банках 1 Штука
  • Яйце куряче 4 Штуки
  • Огірок свіжий 3 Штуки
  • Цибуля, петрушка, кріп 1 За смаком
  • Майонез За смаком
  • Сир твердий 50 Грам

Відкрийте банку з тунцем. Рідина злийте. М'ясо тунця потрібно злегка розім'яти виделкою. Викладіть його в миску. Додайте відварений рис.

Свіжі огірки нарізаємо кубиками. Додаємо в миску до решти продуктів.

Яйця відварити і нарізати кубиками. Подрібніть зелень (можете вибрати ту, що більше любите).

Натріть на тертці твердий сир. Додайте в салатник.

Салат заправте майонезом до смаку. Посоліть і подавайте до столу.

схожий відеорецепт "Салат з тунцем, рисом і сиром"


Листковий салат з тунцем, рисом і цибулею

Енергетична цінність на порцію

  • Калорійність 820 ккал
  • Білки 38,1 грам
  • Жири 53,6 грам
  • Вуглеводи 46,8 грам
  • * Калорійність розрахована для сирих продуктів.
  • 1 порція
  • 2 порції
  • 3 порції
  • 4 порції
  • 5 порцій
  • 6 порцій
  • 7 порцій
  • 8 порцій
  • 9 порцій
  • 10 порцій
  • 11 порцій
  • 12 порцій
  • Консервований тунець в олії 1 банка
  • Рис 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сир 70 г
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Майонез 150 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Лимон ½ штуки
  • Огірки 1 штука

Замовте всі інгредієнти до цього рецепту з доставкою від нашого партнера інтернет-магазину «Азбука Смаку»

Замовити інгредієнти в

Ви відправляєте коментарі занадто часто. Підтвердіть свій статус людини