борщ гарячий

Питання як приготувати гарячий борщ виникає взимку, коли хочеться покуштувати ароматного зігріваючого супу. Рецепт борщу гарячого нескладний, а в результаті отримуємо яскравий і незвичайний суп. Борщ гарячий - прекрасна альтернатива борщу. Як готувати борщ гарячий? Рецепт з фото і покрокові інструкції робить приготування борщу гарячого доступним кожному. Подивившись рецепт гарячого борщу з фото, Ви обов'язково захочете його приготувати!

Гарячий борщ - корисне, смачне і ароматне перша страва.

Пісний борщ готувати дуже просто.

Моя дочка попросила мене зварити їй борщ, який так сподобався їй в садку. Готували ми разом, все дуже просто і досить швидко. Вийшло смачніше, ніж в саду))) А головне, всі інгредієнти абсолютно натуральні.

Швидка альтернатива борщу - гарячий борщ. Це не менш смачно, але набагато простіше, спробуйте!

Перепробувала багато різних рецептів борщ, але подібного не знайшла. Відмінною його рисою є те, що борщ готується без моркви і томатної пасти. Саме за цим рецептом він виходить у мене завжди красивого насиченого червоного кольору, навіть якщо буряк спочатку бліда. Цей рецепт борщу мене завжди виручає, коли хочеться швидко приготувати смачну першу страву.

Гарячий борщ - чудове перша страва з буряка.

Корисний, смачний і поживний буряковий крем-суп, приготований з доступних продуктів. Крем-суп має приємну бархатисту консистенцію, привабливий яскравий колір і, звичайно, чудовий ніжний смак.

Замінивши капусту яблуком, а варіння овочів - запіканням, отримуємо надзвичайно ніжний, оксамитовий і багатий на смак суп. Мінімум жирів робить пісний борщ ще й низькокалорійним. При бажанні пісний борщ можна доповнити ложечкою сметани і сухариками - вийде ще смачніше. 🙂


Гарячий борщ

Борщ може бути і холодним, і гарячим. Сьогодні я вам розповім, як приготувати класичний гарячий борщ. Ця версія першого страви схожа на борщ, але менш калорійна і простіше готується.

  • Буряк середнього розміру 2 Штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 Штука
  • Морква 1 Штука
  • Помідори 2 Штуки
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Лавровий лист 2 Штуки
  • Сіль за смаком
  • Вода 3,5 Литра

Буряк чистимо, розрізаємо на кілька частин і кладемо в каструлю. Туди ж наливаємо 2 літри води. Ставимо на вогонь і варимо до готовності буряків. Буряковий відвар не виливаємо - він нам ще знадобиться.

Відварену буряк, коли охолоне, натираємо на крупній тертці.

Цибулю і моркву дрібно нарізаємо, обсмажуємо до м'якості на маслі.

Помідори очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.

Отриману томатну м'якоть додаємо в сковороду до цибулі і моркви, тушкуємо 2-3 хвилини до невеликого загустіння маси.

Беремо велику каструлю, наливаємо туди буряковий відвар і ще приблизно півтора літра води. Туди ж кладемо натерту буряк і піджарку зі сковороди. Туди ж додаємо лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Ставимо каструлю на повільний вогонь, накриваємо кришкою і Томім ще 20 хвилин.

Знімаємо з вогню, розливаємо по тарілках і подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

схожий відеорецепт "Гарячий борщ "