борщ гарячий

Питання як приготувати гарячий борщ виникає взимку, коли хочеться покуштувати ароматного зігріваючого супу. Рецепт борщу гарячого нескладний, а в результаті отримуємо яскравий і незвичайний суп. Борщ гарячий - прекрасна альтернатива борщу. Як готувати борщ гарячий? Рецепт з фото і покрокові інструкції робить приготування борщу гарячого доступним кожному. Подивившись рецепт гарячого борщу з фото, Ви обов'язково захочете його приготувати!

Гарячий борщ - корисне, смачне і ароматне перша страва.

Моя дочка попросила мене зварити їй борщ, який так сподобався їй в садку. Готували ми разом, все дуже просто і досить швидко. Вийшло смачніше, ніж в саду))) А головне, всі інгредієнти абсолютно натуральні.

Пісний борщ готувати дуже просто.

Перепробувала багато різних рецептів борщ, але подібного не знайшла. Відмінною його рисою є те, що борщ готується без моркви і томатної пасти. Саме за цим рецептом він виходить у мене завжди красивого насиченого червоного кольору, навіть якщо буряк спочатку бліда. Цей рецепт борщу мене завжди виручає, коли хочеться швидко приготувати смачну першу страву.

Швидка альтернатива борщу - гарячий борщ. Це не менш смачно, але набагато простіше, спробуйте!

Гарячий борщ - чудове перша страва з буряка.

Корисний, смачний і поживний буряковий крем-суп, приготований з доступних продуктів. Крем-суп має приємну бархатисту консистенцію, привабливий яскравий колір і, звичайно, чудовий ніжний смак.

Замінивши капусту яблуком, а варіння овочів - запіканням, отримуємо надзвичайно ніжний, оксамитовий і багатий на смак суп. Мінімум жирів робить пісний борщ ще й низькокалорійним. При бажанні пісний борщ можна доповнити ложечкою сметани і сухариками - вийде ще смачніше. 🙂


борщ гарячий

Приготування гарячого борщу.

  • Свинина-350г. (Або яловичина).
  • Картопля-3-4шт.
  • Буряк-2шт. (Середнього розміру, відварена в шкірці).
  • Морква-1шт.
  • Лук-1шт.
  • Масло рослинне-2 ст.л.

Крім того: Оцет 6% -2ст.л. Цукор-1ч.л.Соль.Томат паста-2ст.л. Лавровий лист-1-2шт. Перець горошком-2-3 горошини. Мелений чорний перець. Зелень петрушки і цибулі.

Кількість інгредієнтів розраховане на 2,5 літрову каструлю.

М'ясо помиємо і обсушити паперовим рушником, потім наріжемо на порційні шматки.

Заллємо м'ясо холодною водою і поставимо варити.

Поки буде варитися м'ясо, підготуємо овочі:

Картоплю і моркву очистимо від шкірки і помиємо. Картопля наріжемо кубиками або соломкою.

Морква наріжемо кубиками або натерти на середній тертці.

Очистимо цибулю і буряк. Лук наріжемо кубиками. Буряк наріжемо соломкою або натерти на крупній тертці.

У міру закипання за допомогою шумівки знімаємо піну, що утворюється з поверхні бульйону. Варимо м'ясо до готовності. Потім додаємо картоплю і варимо 15-20хв. до повного приготування.

Приготуємо заправку для борщу:

Обсмажити цибулю на рослинній олії до м'якості. Потім додамо морква, перемішаємо і смажимо 2-3 хв.

Після цього додамо томатну пасту. Якщо томатна паста густа, то додамо 4-5 столових ложок бульйону. Перемішаємо і тушкуємо на середньому вогні 2-3 хв.

Тепер можна додати буряк, оцет, цукор і 1ч.л. солі. Перемішаємо і тушкуємо на середньому вогні 2-3 хв.

Готову заправку додаємо тільки тоді, коли картопля повністю зварився. Слідом додамо лавровий лист, перець горошком і рубану зелень петрушки. Посолити і поперчити за смаком. Доводимо борщ до кипіння і варимо 1-2хв. Потім каструлю закриємо кришкою і дамо настоятися борщу 5-7хв. Після цього лавровий лист видалимо.

Борщ гарячий готовий. Подаємо зі сметаною і рубаною зеленню цибулі і петрушки.

Додати коментар до рецепту

про стравах, приготованих за рецептами автора сайту.

Копіювання текстових або графічних матеріалів сайту заборонено!