Пиріжки з рисом і яйцем - рецепт.

kuzhelena

Складність: не визначена

  • Для тесту:
  • Сухі дріжджі 1 пакетик (12 гр.)
  • Борошно 1 кг.
  • Цукровий пісок 150 гр.
  • Сіль 20 гр.
  • Рослинна Мослі 70 гр.
  • Маргарин 100 гр.
  • Вода тепла 400 мл.
  • Яйця 3 шт. (2 шт. В тісто, 1 шт. Для змащування пиріжків).
  • Розпушувач 2 ч. Ложки.
  • Ванілін щіпка.
  • Для начинки:
  • Рис 1 стакан.
  • Яйця 6 шт.
  • Масло вершкове 150 гр.
  • Сіль за смаком.

Тісто для пиріжків я приготувала за рецептом, який виявила на зворотному боці пачки з сухими дріжджами від фірми "Домашня кухня".

Його я і взяла за основу. Отже:

Додати всі сухі продукти: дріжджі, цукор, сіль і перемішати, я ще додала трохи розпушувача і ваніліну. (В рецепті цього немає).

Додати 2 яйця, теплу воду (приблизно + 34 градуси) і рослинне масло. Все перемішати.

Потім, додати м'який маргарин (у мене стертий на тертці).

Добре вимісити тісто (приблизно 7-10 хвилин).

Після чого воно у мене "ходило" близько години.

Поки ходить тісто - робимо начинку: Зварити рис в трохи підсоленій воді, злити, промити, остудити.

Зварити яйця "в круту", почистити, дрібно порубати.

Додати до рису, перемішати.

Додати до рису і яєць.

Перемішати. Якщо необхідно - посолити.

Тісто поділити на 4 рівні частини і кожну розгортати шаром, товщиною приблизно 5 мм, надавши йому форму кола (за допомогою великої тарілки) діаметром близько 40 см.

Розрізати на 8 часток (як на фотке).

На широку частину кожної викласти начинку (десь столова ложка на пиріжок).

Загорнути пиріжки. Спочатку боки, як "конвертик", а потім до центру кола.

Викласти на деко, попередньо змащений маслом або застелений папером для випікання.

Змастити кожен пиріжок збитим яйцем, посадити в духовку і випікати при температурі 190-200 градусів, приблизно 30-40 хвилин.

1. Тісто для пиріжків я приготувала за рецептом, який виявила на зворотному боці пачки з сухими дріжджами від фірми "Домашня кухня".

  • 2. Його я і взяла за основу. Отже:

  • 3. Просіяти борошно.

  • 4. Додати всі сухі продукти: дріжджі, цукор, сіль і перемішати, я ще додала трохи розпушувача і ваніліну. (В рецепті цього немає).

  • 5. Додати 2 яйця, теплу воду (приблизно + 34 градуси) і рослинне масло. Все перемішати.

  • 6. Потім, додати м'який маргарин (у мене стертий на тертці).

  • 7. Добре вимісити тісто (приблизно 7-10 хвилин).

  • 8. Після чого воно у мене "ходіло9quot; близько години.

  • 9. Поки ходить тісто - робимо начинку: Зварити рис в трохи підсоленій воді, злити, промити, остудити.

  • 10. Зварити яйця "в круту", Почистити, дрібно порубати.

  • 11. Додати до рису, перемішати.

  • 12. Розтопити масло.

  • 13. Додати до рису і яєць.

  • 14. Перемішати. Якщо необхідно - посолити.

  • 15. Тісто поділити на 4 рівні частини і кожну розгортати шаром, товщиною приблизно 5 мм, надавши йому форму кола (за допомогою великої тарілки) діаметром близько 40 см.

  • 16. Розрізати на 8 часток (як на фотке).

  • 17. На широку частину кожної викласти начинку (десь столова ложка на пиріжок).

  • 18. Загорнути пиріжки. Спочатку боки, як "конвертік9quot ;, а потім до центру кола.

  • 19. Викласти на деко, попередньо змащений маслом або застелений папером для випікання.

  • 20. Змастити кожен пиріжок збитим яйцем, посадити в духовку і випікати при температурі 190-200 градусів, приблизно 30-40 хвилин.

  • 21. Смачного! 🙂

    Рецепт: Пиріжки з рисом і яйцем, як приготувати швидко і смачно в домашніх умовах

    подобається 40 осіб

    рецепт 38 осіб

    Пиріжки з рисом, яйцем і щавлем

    пиріжки "рибкі9quot; з рисом і рибою

    Листкові пиріжки з яйцем і зеленою цибулею (дуель)

    Пиріжки з черемшею і яйцем

    Пиріжки з рисом і яйцем

    jamiroquai
    gmarina
    gelsomina
    masha2907
    naumovec
    chef Ruletka
    киш
    kuzhelena
    alyakeyk
    ледідіана
    mama tasi
    sabisha
    kuzhelena
    pupusya
    kuzhelena
    ІНСТРУМЕНТИ

    Перевір, чи все ти знаєш про вершковому маслі і виграй призи!

    Нова довгоочікувана книга Юлії Висоцької! «Активне меню. Рецепти для здорових, красивих і успішних »

    Страви з інжиром

    Печінкові котлети та оладки

    Ледачі пиріжки з капустою.

    Маковий бісквіт в мультиварці.

    Пиріг зі смород і безе

    Манний суп з анісом по-марокканські

    Прості рецепти від Кулінар.ру: покрокові рецепти смачних домашніх страв.

    Готуємо Салат Пиріжки з рисом і яйцем.

    Якщо вам сподобався цей блюдо, пропонуємо вам схожі рецепти:


    Пиріжки з яйцем, рисом і зеленню в духовці

    Вчора готувала ось такі пиріжки з яйцем, рисом і зеленню. Мені найбільше подобається випікати пиріжки в духовці, так як не використовується рослинне масло і плюс за один раз можна наліпити пиріжків, і поставити запікатися, не треба біля грубки стояти поки вони все пересмажиться.

    Якщо ви хочете приготувати такі пиріжки з яйцем і рисом саме смажені, то дивіться ось цей рецепт тесту для смажених пиріжків, тому що для смаження тесту воно готується краще на воді.

    Так, ви ще не вступили в мій клуб любителів вічної закваски? 🙂 Для цього потрібно витратити 3 дні по 2 хвилини, вивести свою натуральну закваску, використовуючи воду і борошно, і потім ви зможете викинути покупні шкідливі дріжджі і заводити будь-дріжджове тісто тільки на заквасці. Тим більше, що я розповідаю, як це зробити і сама печу тепер тільки на заквасці.

    Інгредієнти для приготування пиріжків з начинкою з відвареного яйця, рису і цибулі

    У мене є улюблений рецепт дріжджового тіста на молоці (кефірі) без яєць, я тепер завжди печу тільки на ньому.

    молоко - 1 стакан (можна замінити кефіром, кислим молоком - в будь-якому випадку вийде відмінний тісто)

    борошно - 3 склянки (плюс / мінус)

    вічна закваска - 2-3 ст.л. (Або 1 ч..л. Звичайних сухих дріжджів)

    рослинне масло - 3-4 ст.л.

    варені яйця - 5 шт.

    рис відварний - 1 стакан

    зелень - цибуля, кріп

    жовток для змащування тіста

    Підніматися я його ставлю в злегка прогріту духовку (відкрийте дверцята, включіть її на 250 градусів на одну хвилину, потім вимкніть, нехай зайвий жар вийде і далі ставте туди тісто, дверцята закрийте, нехай піднімається). Ось так воно добре піднялося.

    Відварені яйця порізала кубиками, виклала в них варений рис, порубала зелена цибуля і кріп, трохи посолила і перемішала.

    Від готового тіста відрізала трохи, розкотила джгут, порізала його на шматочки. Кожен шматочок вмочив в борошно, пріплюснула корж і виклала в центр начинку.

    Порада: Чим товще тісто, тим пишніше вийде готовий пиріжок.

    Зліпила пиріжок, закрутила красиво шов.

    Виклала пиріжки з яйцем, рисом, цибулею на деко, накрила рушником і залишила на 20 хвилин, щоб тісто трохи піднялося ще.

    Жовток розбовтала з однією чайною ложкою води і пензликом змастила пиріжки.

    Поставила їх в розігріту духовку і випікала пиріжки приблизно 25 хвилин при температурі 180 градусів до рум'яного кольору.

    Ось такі пірожочкі вийшли з яйцем і рисом. Дуже смачні!

    Дивіться ще рецепти з цього розділу:

    А замість вашої "вічної закваски" живі дріжджі використовувати можна?

    Звичайно, можна, в рецепті є пропорції - беріть сухі дріжджі або живі - це звичайне дріжджове тісто.

    Шов у вас гарний, спробую так само звернути.

    А закваску берете житнє при випічці пиріжків?

    Робила пиріжки перший раз в житті, дуже класно вийшло, спасибі!

    Їв такі пиріжки в гостях у гірських євреїв Кавказу, дуже смачно і красиво було! І ваш рецепт дуже апетитний, спасибі.

    Пиріжки вийшли шикарні! Дякую за рецепт, чоловікові теж сподобалося!

    Привіт, Катерина! На даний момент пиріжки в духовці. Спробував замінити рис на відварну квасоля. Я думаю, що вийде нормально. Як спечуть -Поділися, добре б пиріжками, але поки тільки думкою. Спасибі за ваш сайт. Я ось тільки перший раз, а Вам уявляю яких зусиль це коштує. ДЯКУЄМО.

    Дякую Вам за рецепт, пиріжки вийшли дуже смачні. Зробила так само закваску і спекла на ній хліб, вийшло смачно і я б сказала, що незвично, немає знайомого дріжджового присмаку.

    Відмінний рецепт! Наша бабуся завжди по вихідних пекла такі пиріжки з рисом, яйцем і цибулею. Нещодавно я знайшла цей рецепт, вирішила теж спробувати. Наминали за обидві щоки! Всі сказали, що як у бабусі! Тепер теж кожні вихідні буду піч їх. Прощай моя дієта!

    Спасибо большое за такий смачний рецепт. Я зробила пиріжки з капустою і картоплею.

    Такі пиріжки робила вже кілька разів (з картоплею і капустою). Тісто виходить дуже ніжним і смачним. Чоловік і діти тепер постійно просять, щоб я ще їх напекла. Катерина, велике спасибі за цей рецепт!