Фаршировані яйця: топ 7 варіантів начинки

Фаршировані яйця - дуже смачна і ситна закуска, до того ж, приготувати її не складе ніяких труднощів. ХОЧУ пропонує вам 7 варіантів швидких і апетитних начинок.

Отже, для приготування закуски спочатку необхідно круто відварити яйця. Це займе 7-8 хвилин. Щоб вам було легше очистити яйця від шкаралупи, додайте при варінні у воду невелику щіпку солі, а коли яйця зваряться, опустіть їх на кілька хвилин в холодну воду. Далі розріжте яйця на половинки і витягніть відварений жовток. Його ми відкладаємо всторну, так як для деяких рецептів начинки він може стати в нагоді. Всі рецепти, описані нижче, розраховані на закуску з 5 яєць.

Яйця, фаршировані смаженою цибулею з морквою

3 ст. ложі соняшникової олії,

4 відварених яєчних жовтки,

Сіль, перець за смаком.

Цей рецепт прекрасний тим, що інгредієнти, які для нього потрібні, практично завжди є в холодильнику. Спочатку дрібно порубати цибулю і натріть на тертці моркву. Розігрійте пательню і обсмажте цибулю і моркву до повної готовності (приблизно 7-10 хв.) На соняшниковій олії. Далі додайте відварений жовток, сіль, перець і все добре перемішайте. Зафаршіруйте отриманою начинкою яйця.

Яйця, фаршировані сиром і печерицями

50 г гострого твердого сиру,

100 г марнованних печериць,

4 відварених яєчних жовтки,

Пол пучка зеленого кропу,

Сіль, перець за смаком.

Для приготування це начинки подрібніть гриби і кріп, на дрібній тертці натріть сир. В отриману масу додайте відварені жовтки і майонез. Посоліть, поперчіть і все добре перемішайте. Начинка готова, залишилося тільки зафаршіровать нею яйця.

Яйця, фаршировані кукурудзою і креветками

100 г консервованої солодкої кукурудзи,

1 головка ріпчастої цибулі,

Спосіб приготування: У цьому рецепті ми не будемо використовувати яєчний жовток. Перед тим як приступати до приготування начинки, відваріть рис. Потім дрібно порубати креветки, лук і петрушку. Перемішайте всі інгредієнти, додайте майонез, посоліть і поперчіть отриману суміш. Тепер залишилося отриманою начинкою зафаршіровать половинки яєць.

Яйця, фаршировані крабовим м'ясом і сиром

100 г крабового м'яса,

50 г оливок без кісточок,

1 ст.ложка сметани,

Пол пучка зеленої петрушки,

Сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування: Національний оператор мобільного, оливки і петрушку дрібно порубати. Сир натріть на дрібній тертці. Перемішайте всі інгредієнти, додайте сметану і сіль, перець за смаком. Готової начинкою зафаршіруйте яйця.

Яйця, фаршировані лососем

100 г консервованого лосося,

Спосіб приготування: Лосось дрібно поріжте, натріть на тертці сир, додайте горошок, петрушку і майонез. При бажанні посоліть і поперчіть. Далі все гарненько перемішайте. Отриманою масою зафаршіруйте яйця.

Яйця, фаршировані зеленим горошком і кальмарами

100 г кальмарів,

70 г зеленого консервованого горошку,

2 головки ріпчастої цибулі,

2 ст. ложки майонезу,

Пол-пучка зеленого кропу і петрушки,

Сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування: Для початку відваріть м'ясо кальмарів, після чого дрібно поріжте. Лук і зелень дрібно порубати. Все змішайте і додайте майонез. Посоліть і поперчіть. Начинка готова, можна нею фарширувати яйця.

Яйця, фаршировані сардинами

4 відварених яєчних жовтки,

4-6 шт. оливок без кісточок,

Спосіб приготування: Сардини, оливки і зелень дрібно порубати. Додайте відварений жовток, майонез і все перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком. Ваша начинка готова. Починаємо нею фарширувати яйця.


10 рецептів фаршированих яєць

Фаршировані яйця - блюдо, яке зазвичай готують на святковий стіл. Існує безліч начинок - сирна, оселедцева, з печінки або шпрот. Крім цього, фаршировані яйця можна взяти з собою на обід на роботу або пікнік. Готуються вони швидко і не вимагають великої кількості продуктів.

Фаршировані яйця вперше з'явилися в XVI столітті і відразу стали улюбленою закускою. Особливе різноманітність фаршированих яєць з'явилося на початку ХХ століття в зв'язку з поширенням фуршетного столу. Технологія приготування практично завжди однакова. Яйця необхідно зварити, остудити, очистити і розрізати навпіл. Витягнути жовтки, змішати з подрібненою оселедцем або печінковим паштетом, подрібненими обсмаженими грибами або консервованою рибою. Заповнити фаршем яйця, прикрасити і подати до столу.

Але, якою б ви не вибрали фарш, фаршировані яйця завжди будуть головною закускою на вашому столі. Фантазуйте, готуйте і ваші гості будуть в повному захваті.

2 ч. Ложки лимонного соку

чорний мелений перець

10 г сушених білих грибів

1 маленька цибулина

50 г вершкового масла

100 г відвареного курячого м'яса

1 свіжий огірок

2-3 ст. ложки рослинної олії

зелень кропу і петрушки

500 г очищених креветок

50 г вершкового масла

Яйця, фаршировані крабовим салатом

200 г консервованої кукурудзи

4 крабові палички

6 зубчиків часнику

2-З ст. ложки рослинної олії

чорний мелений перець, сіль за смаком

200 г будь-якої консервованої риби у власному соку

чорний мелений перець, сіль за смаком

1 маленька цибулина

20 г вершкового масла

100 г філе оселедця

70 г вершкового масла

листя салату на смак

100 г печериць

50 г вершкового масла

Заздрість - порок або.

Граємо в більярд

Ківі - жіночий плід

Хочете приготувати швидкий і смачний обід або вечерю? Тоді скористайтеся нашим рецептом. Пропонуємо вашій увазі рецепт гострих спагетті з соусом песто і сиром. Спагеті з гострим перцем - відмінний варіант для холодної погоди. Їжа вас зігріє і наситить на довгий час.

Опитування

Де ви плануєте провести свою відпустку?