Фаршировані яйця з ікрою

Фаршировані яйця з ікрою - відмінна закуска для святкового столу. Така закуска дуже смачна, ошатно виглядає на столі, обов'язково сподобається любителям червоної ікри.

Курячі яйця відварити круто, остудити і очистити.

Розрізати яйця навпіл, вийняти жовтки.

Жовтки розім'яти виделкою або натерти на дрібній тертці.

Змішати жовтки з вершковим сиром. Якщо маса здасться вам сухий, додайте 1 чайну ложку сметани або майонезу.

Дрібно нарізати зелену цибулю, додати в жовткову масу і ретельно перемішати.

Половинки білків заповнити начинкою.

Так як передбачається зверху начинки укласти ікру, зробити в жовтках невеликі поглиблення за допомогою чайної ложки і заповнити їх ікрою лосося.

Смачні фаршировані яйця з ікрою готові.

Приємного апетиту, радуйте своїх близьких!

Фаршировані яйця зі шпротами і червоною ікрою

Варіантів приготування фаршированих яєць дуже багато. Один з них - святковий.

Яйця, фаршировані червоною ікрою

Яйця, фаршировані червоною ікрою, - святкове і дуже смачна закуска, яка.

Яйця, фаршировані грибної ікрою

Насправді тут у мене два рецепта в одному. Спочатку приготуємо грибну ікру.

Фаршировані яйця - одна з моїх улюблених закусок. Дуже подобається фарширувати їх.

Напередодні свята, що наближається Хеллоуїна, пропоную вам приготувати.

Фаршировані яйця я готую для своєї сім'ї часто. Для цього не обов'язково.


Яйця фаршировані червоною ікрою і сиром

Скільки існує різних начинок для фаршированих яєць - просто очі часом розбігаються, не знаєш, що і вибрати. З урахуванням того, що ця закуска - одна з моїх найулюбленіших, я готую її досить часто, при цьому намагаюся кожен раз пробувати нові рецепти. Мій останній експеримент вийшов досить вдалим, тому я із задоволенням ділюся з вами результатом. Знайомтеся - яйця з ікрою червоною і сиром, дуже ніжні, дуже красиві і не менш смачні.

Така закуска буде особливо доречна для святкового застілля, адже це відмінна альтернатива банальним бутербродів з червоною ікрою. Яйця, фаршировані ікрою, будуть гарні на будь-якому святі - будь-то Новий рік, 8 березня, день народження або просто дружні посиденьки. Готуються вони дуже просто, так що у вас неодмінно все вийде якнайкраще. Приступимо?

  • 5 курячих яєць;
  • 50-70 г твердого сиру;
  • майонез (переважно - домашній);
  • сіль, чорний перець за смаком;
  • 70-80 г червоної ікри;
  • Зелень для прикраси.

Як приготувати яйця, фаршировані ікрою:

Яйця відварюємо круто - тобто варимо в киплячій воді 10 хвилин: за цей час і білок, і жовток стануть твердими. Акуратно чистимо яйця, намагаючись не пошкодити поверхню білка.

Твердий сир тремо на середню терку.

Яйця розрізаємо на половинки, виймаємо з них жовтки. Додаємо до жовтків тертий твердий сир і майонез. Соусу не повинно бути занадто багато, нам потрібно отримати масу, яка буде добре тримати форму. Тому не кладіть відразу велику кількість майонезу, краще додати потім необхідну кількість. Зазвичай у мене йде трохи менше 1 ст. ложки.

Перемішуємо, додаємо сіль, чорний перець за смаком. Не перестарайтеся, пам'ятайте, що для яєць ми будемо ще використовувати ікру, а вона теж досить солона.

Наповнюємо половинки білків сирно-жовткова масою. При цьому не варто робити занадто велику гірку, як зазвичай наповнюють фаршировані яйця начинкою, адже нам ще треба буде укласти ікру.

Ну, а далі все дуже просто: за допомогою чайної або кавовій ложечки викладаємо на начинку ікру, прикрашаємо зеленню.

Наша закуска готова, можна подавати на стіл. Впевнена, що ваші гості гідно оцінять яйця, фаршировані червоною ікрою і сиром.

Приємного апетиту і вдалого свята!

Щоб яйця не лопнули при варінні, виконуйте просте правило: спочатку наливайте в каструлю з яйцями холодну воду. Тоді і вода, і яйця будуть нагріватися одночасно, і шкаралупа не лопне.