Cвіжі рецепти

Пропоную рецепт дуже Смачної гострої аджики без теплової ОБРОБКИ. Гостроту їй надає поєднання Гостра перцю чилі, часник и кореня хрону.

Пропоную Неодноразово перевіреній и дуже смачний рецепт справжнього домашнього кетчупу з помідор - універсального соусу до багатьох страв. Кетчуп за ЦІМ рецептом ВИХОДУ в міру пряний и Гостра, злегка солодкуватім. Его можна сделать на свой смак, сделать більш-Менш Гостра, покласти улюблені приправи. І, Архів НАЙГОЛОВНІШЕ, соус 100% буде без загусніків и покращувачів кольору и смаку, На Відміну Від магазин, Аджея ві его пріготуєте самостійно.

Люблю це печиво - легко готовится, ароматне, смачне, корисне! Воно сподобається дітям, и дорослі-Ласуня его оцінять. А Архів НАЙГОЛОВНІШЕ - ви добре там, де, что в его склад входять натуральні інгредієнті, без пальмового масла и гідрогенізованіх жірів, Які зараз часто додаються почти у всю магазин віпічку, здешевлюючі тім самим виробництво. Краще раз в тиждень Спекта домашнє вівсяне печиво, в Пожалуйста можна Додати, за Бажанов, родзинки, кунжут, горіхи.

Пропоную простий и дуже старий рецепт родом з дитинства - рецепт шоколадної ковбаси з печива. Ця смакота готовится на основе какао, печива и вершкового масла, но за Бажанов можна додаваті такоже горішки, кунжут, ром або ванілін для аромату и все, что прідумаєте!

Супі пюре - дуже смачна, корисна перша страва з овочів! Варіантів їх Приготування існує Чимаев, як и варіантів зелених сандалів різніх овочів, что входять до їх складу. Принцип же Приготування примерно однаково - спочатку відварюються овочі, после чого їх подрібнюють у пюре блендером або через дрібний Друшляк, потім доводяться до кіпіння и додаємо, кроме спецій, вершки або масло. Додаються кож плавлений сир - но Це вже немного Інший рецепт. Сьогодні я пропоную пріготуваті ніжний суп-пюре з кабачків и картоплі з Додавання вершків! Процес дуже простий, а результат обов'язково порадує своим смаком. Такоже можна пріготуваті и пісній варіант цієї страви - докладніше в Рецепті.

Моркв`яні котлети особливо порадують пріхільніків здорового харчування и легких, дієтічніх страв и моркви! До того ж, морква - цінне джерело каротину и клітковіні. Подавайте блюдо зі сметаною, при подачі такоже комбінуйте з будь-Якими овочами та овочевих салатами, Які прийдуть вам до смаку!

Пропоную перевіреній рецепт консервування кабачків зі стерілізацією, за Яким я закривається кабачки цього літа. Пора активного їх консервування, думаю, Вже пройшла. Альо рецепт я все ж зараз Викладаю на Наступний рік! Кабачки Виходять хрусткими и ароматними, впевнена, что ві оцініте їх смак, особливо взимку!

Як пріготуваті голубці правильно? Сьогодні пропоную класичний рецепт Приготування голубців з фаршем и рисом в капусті, а Вже освоївші его, можна поексперіментуваті з різнімі варіантамі Приготування цієї страви, якіх існує безліч - їх готують ще з пекінської капусти, з Додавання в начинку грібів и гречки, з Попередніми обсмажуванням на сковороді и в духовці и т.д.

У літній овочевий сезон дуже часто готую таку смачну и легку закуску з кабачків, якові чудово доповнює сметанно-часніковій соус Із зеленню. Цю страву можна подаваті як самостійно, так и як гарнір до страв з птиці або до м'яса.

Сьогодні поспішаю з Вами Поділитися рецептом, Який враз мене легкістю Приготування и Незвичайна смаком. Повірте, це дуже смачно, в Нашій родіні така закуска з кабачків Швидко з'їдається. А Завдяк Додавання горіхів страва буде калорійною.

татів їжа - це велика колекція ілюстрованіх рецептів Приготування різніх страв в Домашніх условиях. КОЖЕН рецепт перевіреній и приготовання на власній кухні. Легкі рецепти и покрокові інструкції дозволяти Швидко пріготуваті смачні страви на сніданок, обід або вечерю.

© 2012 - 2017 "татів їжа"

Передрук дозволено лишь за наявності гіперпосілання на papinaeda.com

Головний редактор: Коваленко Юлія

E-mail редакции: [email protected]

с помощью облікового запису на сайті татів їжа

У вас немає облікового запису? Зареєструйтесь

Ви можете Войти на сайт, вікорістовуючі акаунти соцмережах:


Що пріготуваті на обід?

Обід, согласно зі східною мудрістю, нужно діліті з кімось. І це пов'язано НЕ только з тім, что за трапезою простіше прийти до Згоди, домовитий. Саме у цею годину доби наш організм потребує такого Собі піджівлення для злагодженої роботи всех ОРГАНІВ, особливо шлунково-кишково тракту.

Тож что пріготуваті на обід, щоб Було і корисне, и годині біля плити не довелося Проводити много?

Як бі чоловіки НЕ хізуваліся своими кулінарнімі здібностямі (а смороду и действительно іноді бувають просто дивовижний!), Все ж Основний Тягар Приготування їжі лягає на жіночі плечі.

Альо на ціх плечах сучасної господині лежить ще маса других обов'язків по дому, турбота про дітей, а такоже робота з ее дедлайнами, терміновімі харчування и регулярними діловими зустрічамі. Стояти по півдня біля плити категорично Ніколи, тому й звичних розуміння обіду немного змінілося. Головна Вимога - обідні страви повінні буті корисностей, а кроме того:

  • Смачна;
  • легкими І ШВИДКО у пріготуванні;
  • НЕ повінні втрачати своих якости при розігріванні. Це дуже важлівій момент, оскількі готувати кожен день даже сучасні домогосподарки встігають НЕ всегда.

Що пріготуваті на обід Швидко й смачно? Це питання турбує даже тих, хто дружить з кухонним починаючи, оскількі рано чи Пізно даже багата кулінарна фантазія может пережіваті «кризу жанру». Спробуємо Скласти своєрідну колекцію Із дере, інших и третіх страв, Які можна по-різному поєднуваті.

Це ті, что для нашого ШКТ важлівіше за будь-які біотікі. Який суп пріготуваті на обід, щоб ВІН припавши до смаку усім членам родини?

Густі супі чудово вгамовують голод и м'яко діють на шлунок. Кроме того, смороду дуже зручні тім, что їх можна пити з чашки.

  • 5 картоплиння;
  • 1 Морквина;
  • 1 головка цибулі;
  • 300 г печериць (свіжіх);
  • 1 л відфільтрованої води;
  • 3 ст. л. соняшнікової або олівкової Олії;
  • ½ склянки вершків або негустої сметаною;
  • зелень (за вашим смаком);
  • сіль, перець;
  • пшеничні або житні сухарі.

  1. Картоплю нарізаємо соломкою;
  2. Цибулю и моркву ріжемо довільно, но так, щоб шматочкі були примерно одного розміру, інакше смороду готуватімуться НЕ одночасно;
  3. Розрізаємо гриби на кілька частин;
  4. Наліваємо у каструлю воду и ставімие на плиту;
  5. Додаємо картоплю;
  6. На сковороду наліваємо олію та обсмажуємо цибулю з Моркви;
  7. Коли овочі станут м'якими, додаємо гриби и обсмажуємо до легкого рум'яне кольору;
  8. Додаємо зажарку до картоплі;
  9. Проварюємо хвилин 5-7;
  10. Знімаємо каструлю з вогню и блендером Надаємо супу консістенцію рідкого крему;
  11. Знову ставімие на плиту, що доводяться до кіпіння;
  12. Додаємо вершки и підсолюємо;
  13. Подаємо суп гарячим, прісіпавші перцем и дрібно нарізаною зеленню.

Рибні супі подобаються далеко не всім, но Вишуканий Смак цього бульйону мало кого залиши байдужим. Всього одна піала - и Відчуття голоду знікне.

  • 2 л відфільтрованої води;
  • ½ кг готового рибного набору для супу;
  • 1 Морквина;
  • 1 головка цибулі;
  • 1 лавровий лист;
  • 4 горошини перцю;
  • сіль;
  • 2 гілочкі петрушки.

  1. Ретельно проміваємо рибу;
  2. Кладемо ее у каструлю з холодною водою, ставімие на середній вогонь;
  3. У закіпаючій бульйон додаємо цибулю, моркву, лавровий лист и перець;
  4. Готуємо около 45 хвилин, що не забуваючі обов'язково зніматі білкову піну;
  5. За 5 хвилин до готовності кладемо гілочкі петрушки и підсолюємо бульйон;
  6. Подаємо гарячим.

Борщ, як відомо, чи не всегда готовится на м'ясі. Але, віявляється, що не всегда и в каструлі. Зварімо ... в духовці!

  • 300 мл відфільтрованої або кіп'яченої води;
  • 1 картоплиння;
  • 1 невелика Морквина;
  • 1 Невеликий буряк;
  • ¼ середньої головки білокачанної капусти;
  • 1 лавовий лист;
  • 1,5 ст. л. томатної пасти;
  • 2 ст. л. олівкової Олії;
  • 1 зубок часника;
  • сіль.

  1. Нарізаємо картоплю соломкою;
  2. Цибулю дрібно ріжемо, моркву подрібнюємо на крупній тертці;
  3. Шаткуємо капусту;
  4. На добро розігріту сковороду наліваємо олію;
  5. Вікладаємо цибулю та обсмажуємо ее до рум'яності;
  6. Додаємо моркву, буряк, часник и томатну пасту, тушкуємо 5-6 хвилин на повільному вогні;
  7. У керамічний горщик кладемо картоплю, потім капусту и тушковані овочі;
  8. Заліваємо до верху водою;
  9. Кладемо зверху лавровий лісточок;
  10. Накріваємо кришкою и ставімие в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин;
  11. Подаємо зі сметаною и при бажанні прікрашаємо зелений.

Основна страва за класичну традіцією винна супроводжуватіся гарніром. Однако зручніше й швидше, коли смороду готуються одночасно, тобто два в одному.

Отже, что пріготуваті на обід у якості Другої страви? Пропонуємо вашій увазі нескладні рецепти з фото.

Рагу з рисом, грибами й овочами

  • 3 ст. гарячої води (можна використовуват овочевий бульйон);
  • 1 ст. рису;
  • 3 свіжіх помідори;
  • 1 Морквина;
  • 2 головки цибулі;
  • 1 болгарський перець;
  • 250 г свіжіх печериць;
  • 4 ст. л. олівкової Олії;
  • 3 зубки часника;
  • ½ ч. Л. куркуми;
  • ½ ч. Л. меленого чорного перцю;
  • паприка, сіль;
  • дрібно нарізана зелень.

  1. Проміваємо рис, заліваємо его окропив и залішаємо на 10 хвилин розпарюватіся;
  2. Нарізаємо невелика соломкою моркву, перець;
  3. Шаткуємо цибулю и розрізаємо на 2-3 части гриби й помідори;
  4. На сковороді розігріваємо олію;
  5. Обсмажуємо до прозорості цибулю;
  6. Додаємо моркву, перець. Злегка підсмажуємо їх;
  7. Засіпаємо гриби, немного віпаровуємо рідіну;
  8. Помідори розрізаємо на кільця, додаємо на сковороду;
  9. Кладемо рис и спеції;
  10. Заліваємо окропив, солимо;
  11. Коли рис буде почти готов, додаємо дрібно порізаній часник;
  12. Накріваємо страву кришкою и даємо настоятіся хвилин 10;
  13. Перед подачею на стіл прікрашаємо зелений.

Капуста, тушкована на свинячий реберцях

  • 500 г реберець;
  • 1 кг капусти білоголової;
  • 1 Морквина;
  • 2 Середні головки цибулі;
  • 3 помідори або 3 ст. л. томатної пасти;
  • 100 г спіймавши сала;
  • 1 ст. л. паприки;
  • 1 ч. Л. суміші перців;
  • сіль;
  • зелень.

  1. На сковороду вікладаємо нарізане невелика шматочкамі сало;
  2. Коли шкварки підсмажаться, додаємо реберця;
  3. Обсмажуємо їх до рум'яної скорінкі, підсолюємо и перчімо;
  4. Нарізаємо цибулю півкільцямі, а моркву - соломкою;
  5. Засіпаємо овочі до м'яса, тушкуємо на повільному вогні;
  6. Шаткуємо капусту и додаємо до м'яса;
  7. Тушкуємо все 50 хвилин;
  8. З помідорів робимо пюре блендером (можна немного розвести томатну пасту);
  9. Вліваємо Томатний сік у капусту и тушкуємо ще 30 хвилин;
  10. Перед подачею нужно обов'язково розігріті. Прікрашаємо дрібно нарізаною зеленню.

  • 2/3 скл. відвареного рису;
  • 6 картоплиння;
  • 4 ст. л. соняшнікової Олії;
  • 3 ст. л. томатної пасти;
  • 2 яйця;
  • 350 г фарш (свинячо-Яловичі);
  • 2 головки цибулі;
  • 1 Морквина;
  • Мелень перець, Запашний перець, паприка (за смаком);
  • 1 лавровий лист;
  • сіль.

  1. Подрібнюємо на тертці цибулю и моркву;
  2. Розігріваємо сковороду, наліваємо олію и ставімие овочі обсмажуватіся;
  3. Коли цибуля стане Прозоров, додаємо спеції и томатну пасту;
  4. Нарізаємо кубиками картоплю;
  5. Відправляємо на сковороду;
  6. Заліваємо водою, солимо и залішаємо тушкуватіся на 20-30 хвилин;
  7. Пріступаємо до фаршу. У миску вікладаємо м'ясну масу, вбіваємо яйці и добро вімішуємо;
  8. Додаємо рис, підсолюємо;
  9. Формуємо кульки;
  10. На сковороді обсмажуємо тефтелі з двох сторон по 5-7 хвилин;
  11. Перекладаємо їх до картоплі, тушкуємо 10 хвилин;
  12. Розкладаємо по тарілках, прикрас дрібно порізаною зеленню.

Мова йде, Звичайно, про улюблені десерти.

  • 400 мл жирного молока;
  • ¼ ст. кіп'яченої води;
  • 1 ст. л. желатину;
  • 1 паличка кориці;
  • 3 ст. л. цукри;
  • цедра лимона для прикраси.

  1. Наліваємо молоко в емальовану каструлю;
  2. Засіпаємо цукор и кладемо корицю, ставімие на невеликій вогонь;
  3. У теплій воде розчіняємо желатин и вліваємо его у молоко, Попередньо забравши палички кориці;
  4. Помішуємо и чекаємо розчінення желатину, после чого знімаємо каструлю з плити;
  5. Даємо немного охолонуті и розліваємо по креманках.

Цей десерт можна урізноманітніті на свой розсуд, додали шматочкі ягід або фруктів.

  • 300 г жирного сиру;
  • 100 г відвареного рису;
  • 4 ст. л. цукрового піску;
  • 1 яйце;
  • ½ ч. Л. кориці;
  • 1 пакет ванілі;
  • ½ ст. вишень без кісточок;
  • варення, сметана для подачі.

  1. У місці розтіраємо сир до однорідної масі;
  2. Додаємо рис, цукор, корицю, яйці и ваніль;
  3. Ретельно перемішуємо;
  4. Всіпаємо вишні, знову перемішуємо, намагаючися НЕ зачепіті ягоди;
  5. Вікладаємо у змащення олією або застелену спеціальнім папером форму;
  6. Готуємо 30 хвилин, переставляємо форму наверх і ще 10 хвилин трімаємо на вогні;
  7. Подаємо Гаряча (теплою, холодною), прикрас сметаною і / або варенням.

Даже если вині дуже розумієтеся у кулінарії, питання "Що пріготуваті на обід?» Не зажадає від вас Довгих роздумів. Добірка рецептів страв поможет вібрато найбільш вдалий и Зручний у реализации. Які б варіанти обіду вині Вибравши, Варто пам'ятати, что денна трапеза винна приносити вам гастрономічне удовольствие, при цьом не "розбудовуючи» органи травлення и допомагаючі тілу активно прожити одному половину дня.