Святкове меню на День народження

Складання святкового меню на День народження вимагає від господині великих зусиль. Адже хочеться здивувати гостей новими рецептами, стравами, смаками і формами і в той же час постаратися не зробити пролом в сімейному бюджеті. Як показує досвід, найкраще працює така схема святкової вечері: 2-3 салату, 2-3 закуски і 1 святковий друга страва з відповідним гарніром. Звичайно, заощадити можна на всьому, але для святкового столу варто хоча б одне блюдо приготувати з дорогих, делікатесних продуктів. Це можуть бути міні-бутерброди з ікрою, листкові салати з якісним сиром твердих сортів, стейки з сьомги або натуральні котлети з м'якоті свинини.

Продумуючи меню, намагайтеся не повторюватися: чи не готуйте кілька листкових салатів, а краще напишіть один, але незвичайний, а інші салати приготуйте з свіжих овочів або подайте овочі у вигляді красивої нарізки.

Салат з копченою горбуша і сиром

150 г копченої горбуші,

150 г м'якого сиру,

½ качана пекінської капусти,

сіль, чорний мелений перець.

Видаліть кістки з риби і наріжте тонкими брусочками. Пекінську капусту наріжте соломкою. Сир злегка подморозьте і натріть на крупній тертці. Сметану змішайте з сіллю і перцем. Змішайте всі інгредієнти і заправте сметаною.

Листковий салат в келихах

100 г сиру фета,

½ лимона (вичавити сік).

трохи чорного меленого перцю.

Відваріть і очистіть креветки. Помідор і огірок наріжте кубиками. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку і збризніть лимонним соком, щоб авокадо не потемнів. Сир наріжте дрібними кубиками. Змішайте майонез зі сметаною і додайте чорний мелений перець. В 4 високих прозорих келиха покладіть салат шарами, поливаючи кожен шар соусом: креветки - помідори - сир - огірки - скибочки авокадо - креветки. Прикрасьте кубиками сиру.

Салат «Любовніца9raquo; з буряком і морквою

1 варена буряк,

1 сира морква,

100 г твердого сиру,

2-4 зубчики часнику,

100 г родзинок без кісточок,

100 г волоських горіхів,

Натріть моркву на дрібній тертці. Ізюм промийте і залийте гарячою водою на кілька хвилин. Натріть сир на крупній тертці. Буряк також натріть на крупній тертці. Волоські горіхи подрібніть за допомогою ножа. Змішайте морква з родзинками, сир з'єднайте з часником, пропущеним через прес, буряк змішайте з волоськими горіхами. Тепер викладіть салат в високий прозорий салатник шарами, промазуючи їх майонезом: морква - сир - буряк. Верх салату також змастіть майонезом і посипте горіхами або зеленню. Для зменшення кількості майонезу в салаті змішайте морква, сир і буряк в окремих мисочках з майонезом і вже потім викладайте в салатник. Приготований таким чином, салат вимагає менше часу для просочування. Його можна подавати через 30-40 хвилин після приготування.

Листковий салат «Шапка Мономаха»

300 г відвареного м'яса (телятина або м'ясо курей з ніжок),

1-2 сирої моркви,

1 скл. волоських горіхів,

1 стиглий гранат,

зелений консервований горошок.

Відваріть і остудіть картопля в мундирі і яйця. Натріть на крупній тертці картопля, яйця і твердий сир. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці. Волоські горіхи роздавите або наріжте ножем. Відварене м'ясо наріжте кубиками. Змішайте з майонезом всі продукти окремо і викладіть на плоске блюдо шарами, формуючи конус: картопля - м'ясо - яйця - горіхи - морква - сир. Конус змастіть майонезом і прикрасьте зернами граната і зеленим горошком.

Закуска зі шпротами

2 баночки шпротів,

1 банка консервованої кукурудзи,

1 банка консервованої білої квасолі у власному соку,

200 г твердого сиру,

1 буханочка «Бородінского9raquo; хліба для сухариків,

3-4 зубчики часнику,

З хліба зріжте кірки, наріжте кубиками і підсушіть в слабо нагрітій духовці. Злийте масло з шпрот, вилийте в миску з сухариками і залиште для просочування на 5 хвилин. Шпроти розімніть вилкою, часник пропустіть через прес. Натріть сир на дрібній тертці. Перемішайте шпроти, сир, кукурудзу, квасолю і часник і заправте майонезом. Посипте зеленню. Сухарики додайте прямо перед подачею, інакше вони не будуть хрустіти.

Холодні закуски. Вони, разом з салатами, випереджають основну частування і не повинні бути дуже ситними.

Закуска з солоного мови (старовинний рецепт)

1 середній яловичий язик,

3 ст.л. кам'яної солі (великої, НЕ йодованої),

1 головка часнику.

Змішайте сіль, цукор і часник, пропущений через прес. Мова обмийте, обсушіть і обваляйте в цій суміші. Загорніть мову в поліетиленовий пакет, випустіть повітря і добре зав'яжіть. Покладіть мову в миску, притисніть вантажем для виділення соку. Залиште на ніч при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник на строк до 10 днів. Перевертайте мову кожен день, щоб мова Просолов рівномірно. Після закінчення цього терміну вийміть мову з пакета і, не змиваючи сіль, покладіть в каструлю з холодною водою (сіль в воду додавати не потрібно). Доведіть до кипіння і відваріть до готовності протягом 1,5-2,5 годин, в залежності від величини мови. Готовий мову покладіть в крижану воду на 1-2 хвилини, потім зніміть шкірку і остудіть. Охолоджений мова загорніть в харчову плівку і зберігайте до подачі в холодильнику. Перед подачею наріжте мову навскіс тонкими скибками.

печінковий рулет

600 г печінки (яловичої або курячої),

100 г вершкового масла,

2 великі цибулини,

¼ скл. жирних вершків,

3-4 лаврових листки,

сіль, перець - за смаком.

100-150 г вершкового масла,

½ пучка зелені (петрушка, кріп і т.д.).

Спассеруйте подрібнену цибулю на рослинній олії до прозорості і викладіть в миску, віджимаючи масло. Моркву натріть на дрібній тертці, відіжміть сік через марлю, обсмажте до м'якості і теж викладіть в миску. Печінка наріжте кубиками (яловичу попередньо очистіть від проток і плівок), обсмажте на сильному вогні, потім зменшіть нагрів, посоліть, поперчіть, додайте лавровий лист і тушкуйте під кришкою до м'якості. Остудіть і двічі пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею і морквою. Збийте за допомогою міксера печінку з вершками, потім додайте розм'якшене вершкове масло і збийте до пишності. Масло для начинки збийте міксером, додаючи потроху морквяний сік. Зелень подрібнити блендером або наріжте дуже дрібно і додайте до маслу. Розстеліть на столі харчову плівку, намажте печінкову масу товщиною 1 см і покладіть в холодильник ненадовго. Потім поверх печінки намажте вершкове масло з соком і зеленню і загорніть у вигляді рулету. Покладіть в холодильник і дайте повністю застигнути. Перед подачею наріжте тонкими скибками.

Гарячі страви. Наш сайт пропонує вам приготувати головне блюдо по одному з цих рецептів. Вони не складні і цілком доступні. На гарнір добре підійде відварну картоплю з маслом або у вигляді пюре, розсипчастий рис і обов'язково багато свіжої зелені і овочів.

Рулетики з яловичини

1 кг м'якоті яловичини або телятини,

100 г свинячого сала,

2-3 ст.л. томатної пасти,

сіль, чорний мелений перець - за смаком.

М'ясо промийте і подморозьте в морозилці. Наріжте м'ясо поперек волокон тонкими пластинками. Добре відбийте м'ясо з обох сторін. Викладіть відбиті пластинки на стіл, посоліть і поперчіть з одного боку. Наріжте сало довгими брусочками товщиною 5 мм. Покладіть брусок на край м'ясної пластинки і скрутіть в рулет. Поверніть таким чином все м'ясо. Налийте в утятницу трохи води, покладіть рулетики і залийте сметанним соусом. Для цього сметану змішайте з томатною пастою і посоліть за смаком. Поставте утятницу на сильний вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою протягом 2-2,5 годин.

Фаршировані стегенця «Курка ля-куль»

2 скл. волоських горіхів,

¾ скл. вершків (або некислим сметани),

200-250 г чорносливу без кісточок,

трохи гострого перцю,

рослинне масло для змазування.

Акуратно зніміть шкірку з стегенець, намагаючись не пошкодити її і вивертаючи її навиворіт. Дійшовши до суглоба, обріжте хрящик і зніміть шкірку, як панчоху. Зніміть м'ясо з кісток, поверніть його через м'ясорубку разом з горіхами і чорносливом, додайте вершки, сіль, перець і прянощі за смаком. Отриманим фаршем начините шкірку від стегенець і закріпіть її зубочистками. Змастіть рослинним маслом, посоліть і поперчіть, покладіть на деко, змащене олією. Поставте в нагріту до 180-200 ° С духовку на 20 хвилин. Потім накрийте деко фольгою і запікайте ще 20-25 хвилин.

Свинячі зрази з сиром і грибами

1 кг свинячого фаршу,

400 г свіжих печериць,

100 г твердого сиру,

50 вершкового масла,

½ буханки черствого білого хліба,

сіль, чорний мелений перець - за смаком,

пшеничні висівки або панірувальні сухарі.

Замочіть черствий хліб в молоці на 30 хвилин. 1 цибулину наріжте дуже дрібно. Пропустіть фарш разом з віджатим хлібом і цибулею через м'ясорубку. Додайте сіль, чорний мелений перець і перемішайте. Приготуйте начинку: наріжте 2 цибулини кубиками, гриби і сир наріжте дрібними кубиками. Вершкове масло наріжте кубиками і поставте в холодильник. Лук спассеруйте на рослинному маслі до золотистого кольору. Додайте гриби в сковороду з цибулею і обсмажте їх до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком. Розділіть фарш на 8 частин, зробіть з нього коржі і покладіть в центр кожної начинку з лука і грибів, шматочок вершкового масла і сир. Зліпити котлети овальної форми, обваляйте в паніровці і обсмажте з обох сторін до готовності.

Куряче філе в східному стилі

1 кг курячого філе,

1,5 кг м'якоті ананаса,

100 мл натурального соєвого соусу,

2 ст.л. подрібненого зеленого лука,

2-3 зубчики часнику,

1 ст.л. приправи каррі,

Натріть куряче філе каррі, викладіть в миску і залийте соєвим соусом. Накрийте тарілкою меншого розміру, ніж миска, і покладіть вантаж. Залиште маринуватися на 30 хвилин при кімнатній температурі. Тим часом приготуйте ананасовий соус: наріжте ананас невеликими кубиками, розжарити рослинне масло, викладіть зелений лук і спассеруйте до м'якості, потім додайте часник, пропущений через прес, і через хвилину додайте ананас, кетчуп, цукор і оцет. Перемішайте, накрийте кришкою і потім на повільному вогні протягом 10 хвилин. На окремо сковороді на розпеченому рослинному маслі обсмажте куряче філе по 5 хвилин з кожного боку (не довше інакше м'ясо стане жорстким). Подайте філе, нарізавши його скибочками і полив ананасовим соусом.

Кіш з горбушей і креветками

300 г замороженого вершкового масла,

300 г копченої горбуші,

300 г відварених креветок,

200 г твердого сиру.

400 мл 10% вершків,

Вершкове масло порубати ножем, додайте борошно і сіль і розітріть всю суміш в крихту. Додайте яйця і сметану і замісіть тісто. Поставте тісто на 30 хвилин і викладіть у форму з високими бортиками, розминаючи руками, щоб вийшли бортики з тіста. Накрийте тісто пергаментом або папером для випічки, змащену маслом, і покладіть поверх неї плоску тарілку діаметром трохи менше форми для випічки і покладіть зверху невеликий гніт або насипте камінчики. Це необхідно для того, щоб тісто при випічці не піднялося. Поставте форму в нагріту до 200 ° С духовку на 30 хвилин. На готову основу викладіть нарізану кубиками рибу і очищені креветки, посипати сиром. Яйця з'єднайте з вершками і добре збийте. Отриманою пишною масою залийте пиріг і поставте форму назад в духовку. Випікайте до повного пропікання заливки приблизно 30 хвилин.

Свинячі натуральні котлети з сюрпризом

800-900 г свинячого філе (корейка),

2-3 зубчики часнику,

Свинину наріжте на шматки товщиною 1 см і злегка відбийте. Зробіть надріз у вигляді «кармана9raquo ;, НЕ дорізаючи до кінця. Помідори бланшируйте в окропі протягом протягом 1 хвилини, потім покладіть на 5 хвилин в крижану воду і зніміть шкірку. Наріжте на часточки, присолите і обсмажте на олії з обох сторін так, щоб часточки НЕ розпливлися. Часник пропустіть через прес і змішайте з приправою і сіллю. Цією сумішшю натріть м'ясо зсередини «кармашков9raquo ;. У кожен «карман9raquo; покладіть по 1 шпротіни (або 2, якщо шпроти дрібні), 1 часточку помідора і заколіть зубочистками. Яйце збийте з сіллю, перцем і ½ скл. води, умочіть м'ясо в отриману суміш, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з двох сторін на рослинній олії.

На нашому сайті ви можете знайти ще більше рецептів.

УВАГА! Передрук текстових або графічних матеріалів для використання в комерційних цілях ЗАБОРОНЕНО!


День народження

Готувала цю закуску на День Народження! Сказати, що гості були в захваті - нічого не сказати! Шалено смачно, просто і доступно!) Прикраса святкового меню.

Гості будуть задоволені. А головне - цей салат дуже швидко робити. Рецепт дуже стане в нагоді в якості салату на день народження. І в новорічне меню на Новий рік 2018.

Якщо у вас намічається свято, то приготуйте м'ясо по-французьки з моїм рецептом. Воно обов'язково сподобається всім вашим гостям. Наприклад, як гаряче блюдо на Новий рік. Заплануйте в новорічні рецепти.

Швидкий і смачний закусочний торт з лаваша з смаженими грибами і сиром. Готується дуже легко і просто. Таке блюдо можна приготувати на свято або просто, щоб порадувати своїх близьких.

Відмінна закуска з шинкою і сиром, яку можна приготувати, поки гості піднімаються по сходах!) Красиво і зухвало!)

З простим рецептом салату "Ніжність" не доведеться довго возитися. З мінімального набору продуктів ви легко приготуєте смачний оригінальний салатик, який прикрасить новорічне меню 2018.

Дуже смачна і ситна закуска. Тарталетки з курячим філе, печерицями, яйцями і майонезом відмінно підійдуть для будь-якого сімейного застілля або свята.

Нерідко основна увага господині при підготовці святкового столу приділяється основної страви, будь то м'ясо або риба. Але гарнір теж може виглядати красиво і апетитно. Пропоную Вашій увазі святковий картопляний гарнір «Герцогиня».

Цю сирну закуску "Мишенята" я зробила на свій День Народження.) Все було просто в захваті від мишенят і від смаку.)

Взагалі, вперше зіткнулася з гратеном в кафе. Ну а потім вдома треба було щось швидке приготувати, а продуктів особливо не було. Ну, як буває. ))) В загальному, ось що у мене вийшло)

Ситний і дуже смачний салат з куркою і корейської морквою. Святковий салат за цим рецептом легкий і досить швидкий в приготуванні.

Незвичайна на вигляд закуска з оселедцем. Дуже красиво виглядає на столі і викликає бажання обов'язково її спробувати. Рецептом закуски "Полуничка" поділилася сестра.

Дуже смачний салат "Поляна" або "Козел в городі" з незвичайною подачею. Кожен гість може собі вибрати улюблений інгредієнт.

Рулет з лаваша з начинкою з крабових паличок, яєць і сиру - дуже проста і апетитна закуска, яка стане відмінною альтернативою звичним салат на святковому або повсякденному столі.

Як же я люблю рум'яну курочку з хрусткою скоринкою! Це дуже простий рецепт, і швидкий. Всього за 50 хвилин виходить шикарна курочка на обід.

Рецепт дуже апетитного салату, смаковий тон в якому задають шматочки консервованого ананаса. Салат виходить хрустким, адже в ньому використовуються шматочки підсмаженого батона. В якості основного інгредієнта в страві використовується куряче філе.

Ніжне м'ясо курки і прекрасне доповнення симпатичною шубкою порадує Вас і Ваших близьких.

Дуже швидкі гарячі закуски до пива або просто для вечірки. Оригінальний рецепт, який порадує ваших гостей. Приготувати подібну закуску можна як в домашніх умовах, так і на природі. Смачно і оригінально.

Проста в приготуванні, красива, смачна святкова закуска для новорічного сімейного меню - канапе з ковбасою і сиром.

Салат, приготований в формі красивого квітки соняшника, вже давно завоював любов господинь, готових дивувати своїх гостей незвичайним оформленням салатів. Це рецепт салату з куркою, овочами, яйцями. До речі, це і відповідь на питання "Що приготувати на новий рік 2018, рік Собаки?"

Яскраві бутерброди зі шпротами стануть прикрасою вашого святкового столу. Приготуйте бутерброди за цим рецептом, і вам обов'язково сподобається поєднання хрусткого хліба, ніжною начинки з яєць і виразного смаку копчених рибок.

Дуже просто і дуже смачно!) Рулетики з курячого філе з грибною начинкою - спершу обсмажені, а потім запечені під сиром. Прекрасне святкове блюдо з курки.

Цей салат можна готувати з багатьох рецептами. Я пропоную салат цезар з куркою, доступний всім.

Готовим дома дуже смачний італійський лимонний лікер "Лімончелло" (Limoncello). Перевірений швидкий рецепт лікеру "Лімончелло" на горілці.

Печінкові млинці з яйцями і морквою - дуже проста, недорога, але в той же самий час дуже яскрава, смачна і соковита холодна закуска на велику компанію.

Не знаєте, що приготувати на святковий стіл? Тоді закуска у вигляді рулету з лаваша - це те, що вам потрібно!

Яскравий, неймовірно смачний і простий у приготуванні салат «Веселка» здатний прикрасити ваші сірі осінні будні і внести яскравих фарб в повсякденне меню! Пропоную всім приготувати його за цим рецептом!

Смачна страва з картоплі і курячого філе. Цим апетитним стравою можна і сімейство порадувати, і гостей почастувати.

Пропоную вам рецепт святкового салату. Готувала його з задоволенням, чесно. Так що ділюся. Хочу висловити свою подяку морквині, за те, що вона була такою яскравою і смачною. Салат, мені здається, вдався. Прикраса його займає дуже мало часу, і зовсім не складна. Поєднання продуктів відмінне, гості повинні оцінити. Обов'язково прикрасьте новорічний стіл 2018 таким салатом!

Практично завжди цей салат з куркою, грибами, яйцями і сиром "зникає" першим зі столу. За бажанням можна додати в салат волоські горіхи.

Цей тортик, я впевнена, готують багато. Найбільш, мабуть, простий рецепт торта "Поліно" - листкове тісто, вершкове масло і згущене молоко. Тим, хто рахує калорії, краще не дивитися! Я готую цей тортик зазвичай на Різдво (це один з п'яти моїх улюблених різдвяних солодощів). І для меню на Новий Рік 2018 він відмінно підійде. У крем я завжди додаю кави - це дуже смачно! Пригощайтеся!

Підбираєте смачні салати на Новий рік? Простий, смачний і ситний салат "Обжорка" з куркою рекомендую настійно покуштувати. Існує кілька видів цього салату, це самий простий і демократичний 🙂 Підійде як страви до новорічного столу 2018 - рецепти для новорічного столу можна приготувати і з простих продуктів, а салати новорічні люблять все.

Що приготувати на день народження? За цим рецептом з фото приготуйте до дня народження смачний святковий салат з курячого м'яса. Рецепт салату «День народження» - простий, легкий, недорогий і оригінальний. І готується таке блюдо швидко. І цілком підійде як дитячий салат на день народження дитини. І дорослі оцінять за смак, красу і оригінальність. Пригощайтеся!

Роли з огірків - соковите і смачне блюдо моментального приготування! Якщо у вас є на кухні свіжі огірки і м'який сир, то вам не страшний несподіваний прихід гостей.

Закуска з риби і овочів у вигляді бутербродів на слойки чудово прикрасить ваш святковий стіл. Смачна страва, готується просто і швидко. І виглядає святкова закуска приголомшливо!

Смачний і ситний листковий салат з куркою і крабовими паличками. Сподіваємося, що ви оціните цей рецепт простого салату, і "Смакота по-італійськи" стане прикрасою вашого святкового столу.

Дуже смачні тарталетки з червоною рибою і сиром стануть справжньою окрасою святкового столу. Вони настільки легко і швидко готуються, що ви зможете подати закуску всього через кілька хвилин.

Листковий салат "Грибна казка" підійде на будь-який святковий стіл, всім сподобається.

Красиві і яскраві тістечка безе. А головне - дуже просто приготувати.

Чудовий рецепт запеченого в духовці м'яса по-французьки з картоплею.

Салат "Венеція" дуже ніжний на смак і виглядає дуже вишукано, важливо рівно і красиво нарізати всі інгредієнти.

Рецепт гарного, смачного святкового (новорічного) салату - мрія кожного кулінара. Саме таким є салат «Шарлотка», який готується з найпростіших продуктів. Салат з яєчними млинцями прикрасить вашу трапезу і подарує неймовірну насолоду. Салат «Шарлотка» - казкове страву з чудовим оформленням. Спробуйте, і здивуєте своїх гостей!

Швидке в приготуванні, дуже просте і дуже смачна страва з курячого філе, загорнутого в бекон. Підійде до будь-якого столу.

Красиві медові крильця, кольору карамелі, приготувати зовсім не складно!

Чудова ідея ефектного оформлення простий закуски. "Квіти" в яскравому букеті - це помідори з начинкою з сиру, крабових паличок, майонезу і часнику.

Торт "Молочна дівчинка" - дуже смачний і простий у приготуванні торт з коржів на згущеному молоці, з ніжним вершково-заварним кремом "Дипломат".

Для всіх любителів печінки пропонуємо рецепт смачного печінкового рулету з масляною начинкою, який є просто ідеальною закускою. Найчастіше його готують для якого-небудь торжества, так як в розрізі рулет виглядає дуже красивим і ефектним.

Багатьом подобається роли і суші. Як правило, ми звикли це блюдо купувати. Чи не всі наважуються освоїти рецептуру приготування ролів, і продукти для них не завжди під рукою. Не впадайте у відчай, візьміть на озброєння "російські роли" з млинців. Для начинки використовуються яйця і крабові палички.

Печінковий торт - красива і дуже смачна закуска на святковий стіл, в тому числі новорічний! Рецепт приготування печінкового торта легкий, простий, а смак страви просто чудовий. Печінковий торт можна прикрасити різними способами, тому блюдо підійде як до святкового столу, так і до затишного сімейного вечері.

Печінкові млинці з яйцями і морквою - дуже проста, недорога, але в той же самий час дуже яскрава, смачна і соковита холодна закуска на велику компанію.

Яскравий, неймовірно смачний і простий у приготуванні салат «Веселка» здатний прикрасити ваші сірі осінні будні і внести яскравих фарб в повсякденне меню! Пропоную всім приготувати його за цим рецептом!

Проста в приготуванні, красива, смачна святкова закуска для новорічного сімейного меню - канапе з ковбасою і сиром.

Дуже смачні тарталетки з червоною рибою і сиром стануть справжньою окрасою святкового столу. Вони настільки легко і швидко готуються, що ви зможете подати закуску всього через кілька хвилин.

Печінковий торт - красива і дуже смачна закуска на святковий стіл, в тому числі новорічний! Рецепт приготування печінкового торта легкий, простий, а смак страви просто чудовий. Печінковий торт можна прикрасити різними способами, тому блюдо підійде як до святкового столу, так і до затишного сімейного вечері.

Листковий салат "Грибна казка" підійде на будь-який святковий стіл, всім сподобається.

Завдяки оригінальному способу подачі, проста і смачна закуска з оселедця і буряка виглядає по-святковому ошатно.

Тарталетки з пісочного тіста - ідеальна основа для будь-якої начинки. Тарталетки виходять розсипчастими, що не солодкими, в міру солоними. Готуються тарталетки швидко і зберігати їх можна протягом 1 тижня.

Курячі тарталетки з грибами і сиром можна приготувати і на вечерю, якщо ви стежите за своєю фігурою. У них практично не міститься вуглеводів, тому дегустація такого блюда на ваших боках не відіб'ється!

Медовий торт "Рижик" - солодкий, смачний, знайомий з дитинства! Сьогодні покажу, як його готую я, по сімейним рецептом.

Соковитий салат з крабовими паличками готується дуже швидко, особливо якщо ви придбали вже готову морква по-корейськи.

Смачне желе з апельсинового соку, в апельсинових кірках, не залишить байдужими ваших дітей і гостей.

Дуже смачний, ніжний і досить простий у приготуванні кавовий тортик з бананами і крем-чізом. Такий бісквітний торт з вершковим кремом зможе приготувати навіть починаюча господиня!)

Оригінальна закуска "Котяче око" прикрасить ваш святковий стіл. Готується закуска з болгарського перцю, варених яєць і м'якого сиру з часником і зеленню.

Солона оселедець прекрасно поєднується в салатах з різними овочами. Сьогодні готуємо оригінальний оселедцева салат з картоплею і солодким перцем. Оселедець маринується з гірчицею і рослинним маслом, що робить її пікантною, м'якою і ніжною. Сирна заправка з зеленню вдало доповнює весь смаковий ансамбль салату.

Цікавий варіант рибного пирога, в якому замість борошняної основи для тесту використовується рис. Рисовий пиріг зі скумбрією - ситно, смачно і красиво!

Сьогодні готую дуже простий домашній торт - без коржів, глазурі і просочення. Торт буде на основі пісочного кульок, з шоколадним кремом і горішками. Смачний по-домашньому, цікавий в розрізі і зовсім не клопіткий. Готуємо торт "Гірка" з найдоступніших продуктів.

Чудові тефтелі з курячого фаршу в ароматному соусі-глазурі. Курячі тефтелі, запечені в духовці, підійдуть і для дитячого свята, і для дорослого столу, особливо якщо в ароматну глазур додати трохи гострого соусу.

Кожен корж для торта готується з різними добавками, тому торт з маком, горіхами і родзинками, а також зі сметанним і білково-заварним кремом, виходить дуже ситним і зможе підкорити навіть самого вибагливого гурмана.

Готувала курку в апельсиновому желе. Хочу з усіма поділитися цим рецептом - курка виходить дивовижної. Ароматна, соковита, просочена соками апельсина, курочка виходить дуже ніжною і настільки м'якою, що просто тане в роті. Цей рецепт дійсно для гурманів.

Неймовірно смачний торт без випічки. Готується шоколадний торт з печива, вершкового масла і темного шоколаду з вершками.

Смачне печиво у вигляді кавових зерен - для ласунів, любителів кави і шоколаду. Щоб формування пройшла швидко, підключіть дітей. З м'яким податливим тестом працюється легко, як з пластиліном.

Мені цей салат з куркою, пекінською капустою і фетою подобається тим, що він виходить практично білим, оскільки його інгредієнти білого кольору. Салат за цим рецептом - дуже простий, з добре поєднані продуктами.

Яскравий і ошатний домашній гарбузовий торт зі збитими вершками здивує і порадує ваших близьких. Важко відразу здогадатися, з чого торт приготований, але його смак і аромат безсумнівно привернуть увагу і будуть оцінені по достоїнству.

Іспанська салат з шинкою, сиром, грибами і овочами - яскравий, соковитий, дуже смачний.

Пропоную приготувати звичайний для всіх салат, тільки з невеликою зміною і цікавою подачею. Приготуємо вінегрет з крабовими паличками і оформимо його у вигляді кубика Рубіка. Ідея досить цікава, але трохи клопітна. Зате на святковому столі дуже красиво виглядає.

Смачний і ситний салат з курки з апельсином і сухариками обов'язково буде вам до смаку, адже в ньому не міститься багато калорій і готується таке блюдо дуже швидко!

Торт "Прага" - дуже популярний шоколадний торт, улюблений і дорослими, і дітьми. Ніжне шоколадне тісто в поєднанні з шоколадним кремом створює свято смаку і настрою. Пропонуємо рецепт домашнього приготування празького торта.

Цей корейський салат з куркою і овочами сподобається всім шанувальникам корейської кухні. Свіжі хрусткі овочі, ніжне куряче м'ясо під ароматною лимонної заправкою сподобаються всім домашнім і гостям за святковим столом. Технологія приготування досить проста і не вимагає багато часу.

Соковитий і смачний м'ясний рулет "Конфетті" з фаршу з овочами.

Бісквіт і заварний масляний крем безумовно є класикою і основою кондитерського мистецтва. Є багато різних рецептів бісквіта і багато різних рецептів заварного крему, але, без сумніву, незалежно від вибору рецептів бісквіта і крему, бісквітний торт із заварним кремом - це завжди успіх.

Рецепт гарячої закуски з сиром камамбер, горіхами і чорничним соусом. Готувала такі тарталетки на святковий стіл, всім гостям дуже сподобалася, довелося готувати ще, тому що все змели 🙂

Дивовижний, смачний і ароматний морквяний торт складається з соковитих пряних коржів і ніжного сирного крему. Він доповнений лимонної ноткою і горішками. Цей торт стане вашим улюбленцем.

Свинячі реберця, фаршировані виноградом і ароматними травами, - оригінальне і дуже смачне м'ясне блюдо, а соус, приготований з винограду і вина, доповнить смак м'яса.

Елегантний салат зі середземноморським смаком. Ідеальне поєднання продуктів робить цей салат з буряка, сиру і соусу песто особливим.

Смачний домашній шоколадний торт з лимонним кремом. Рецепт дуже цікавий і недорогий.

Вафельний торт з ніжним кремом на основі згущеного молока, з горіхами і шоколадом. Це дуже смачно, швидко і легко!

Смачний і простий рецепт приготування салату з куркою, яблуками, селерою, з додаванням меду і лимонного соку.

Смачний і соковитий салат з крабових паличок, з солодким перцем і яблуком, прекрасно впишеться не тільки на повсякденний стіл, але і на свято. Заправка з йогурту робить салат легким і приємним на смак.

Любителям панна-котто і шоколаду припаде до смаку цей десерт, який допоможе завершити святкове застілля на дуже смачною ноті!

Смачний салат з курячого філе, граната і горіховою заправки стане прикрасою святкового столу. Салат за цим рецептом виходить ситним і ароматним.

Цей самий смачний сирний пиріг припаде до душі всім! На пісочне тісто викладається сирна начинка, а зверху заливають смачним ягідним або фруктовим мусом.

Торт "Малиновий трюфель" - дуже ніжний і соковитий, він просто просякнутий малиною.

Вишня і шоколад - це ідеальне поєднання. Пиріг виходить з дуже насиченим шоколадним смаком, а також неймовірно ситним!

Шоколадні десерти дуже смачні і популярні. Їх люблять і діти, і дорослі. І ми любимо! Пропонуємо рецепт дуже простого в приготуванні шоколадного десерту.

Торт "Подарунковий" навіває приємні спогади про кондитерську в Столешниковом провулку в Москві. Завжди свіжий, ошатний, смачний і недорогий бісквітний торт "Подарунковий" був любимо і дуже популярний, як серед москвичів, так і серед гостей столиці.

Торт "Наполеон" з заварним кремом і згущеним молоком неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. Раджу прикрасити торт хурмою, білим виноградом і цукерками "емемдемс" (ем-енд-ЕМС).