Рецепт: печені яблука в духовці з медом

  • Яблука - 4 шт.
  • Мед - 4 ст.л.
  • Горіхи волоські - 4 шт.
  • Кориця - 2 ч.л.
  • Вода - 250 мл

Порцій - 4 порції.

Час приготування печених яблук з медом - 45 хвилин.


Печені яблука (30)

Яблука, запечені в духовці (або в мікрохвильовій печі) - це чудовий і корисний десерт. Тут є і дуже прості рецепти, і рецепти для гурманів, які можна подати на свято замість тортика. Ось побачите, ніхто не поскаржиться! Зазвичай все тільки раді легкому і низькокалорійному десерту.

Популярні рецепти печених яблук:

Яблука запечені з сиром і горіхами

Яблука, запечені з сиром і горіхами, плюс трохи кориці. Це низькокалорійний, і в той же час смачний десерт.

Дуже смачні печені яблука загорнуті тестом. Ця страва обов'язково сподобається вашим дітям. Варення з смородини можна замінити на будь-яке інше за вашим бажанням.

Автор рецепта: Натела Ярошенко

Запечені яблука за рецептом мого тата. Якщо брати коричневий цукор, то яблука вийдуть з карамельним смаком.

Автор рецепта: LuCynda Hansen

Десерт Самбука з печених яблук

Рецепт, який придумала моя подруга. Зазвичай рецепти для самбуки - з сирими яйцями, а вона зробила зі збитими вершками. Я теж спробувала - просто захоплення. Якщо яблука солодкі - можна робити взагалі без цукру.

Підсмажені у вершковому маслі яблука надають цьому десерту незабутній смак. А готове листкове тісто, як завжди, не підведе!