Яблучно-морквяний кекс

  • морква 2 шт.
  • яблука 2 шт.
  • яйця 3 шт.
  • цукор 1 склянка
  • розтоплене вершкове масло 1/3 склянки
  • розпушувач 1 ч.л.
  • кориця 1/2 ч.л.
  • борошно 2 склянки

1. Яблука і моркву добре помити, очистити і натерти на тертці.

2. Яйця збити з цукром, додати масло, ще раз збити.

3. Просіяти борошно з корицею і розпушувачем, додати в яєчну суміш. Добре перемішати.

4. Додати терті яблука та моркву, акуратно перемішати.

5. Форму для випічки змастити маслом і присипати борошном, наповнити тестом і випікати в розігрітій до 180 С духовці близько 45 хвилин. Перед подачею остудити.


Яблучно-морквяний кекс з волоськими горіхами

Вологий, ароматний, ніжний і дуже смачний кекс!

Друзі, давайте разом зробимо так, щоб ця осінь не стала черговим сезоном сумовитих дощів. Осінь - це ягоди, фрукти, овочі і ваше безмежне уяву за ароматною чашкою чаю з випічкою.

  • борошно пшеничне 150 г
  • сода 1 ч. л.
  • цукор 150 г
  • масло рослинне 150 мл
  • яйце куряче 2 шт.
  • морква 150 г
  • горіхи волоські 75 г
  • яблуко 50 г
  • родзинки 2 ст.л.

Покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Солодку моркву очистити і натерти на дрібній тертці, помістити в сито і злегка віджати зайвий сік. Яблуко очистити і натерти на дрібній тертці. Горіхи подрібнити.

Цукор, яйця (великі) злегка збити, додати рослинне масло, перемішати. Пшеничне борошно просіяти з содою. З'єднати рідкі і сухі інгредієнти.

До тесту додати моркву, горіхи, яблуко, родзинки.

Перемішати. Дно форми застелити папером для випічки, боки змастити маслом. Викласти тісто, розрівняти лопаткою. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хв. до готовності (проба на суху лучину).

Якщо ви помітили помилку чи неточність, будь ласка, пишіть коментар, ми обов'язково відповімо.

Ключові слова

Яблучні кекси, приготовані з натертим яблуком, звичайно, не можуть конкурувати з яблучними.

Кекси є кондитерські вироби із здобного тіста, які випікають в спеціальній.

Випічка з морквою. Морквяний торт. морквяний пиріг

Морквяні торти і пироги вважаються «здоровой9raquo; випічкою: крім моркви, в них часто.

Спеціальна дієта при СРК

Розумна дієта для імунітету!

Чи є у вас алергія на продукти?

ТАК, НА ДЕЯКІ НІ НА БАГАТО ПРОДУКТИ НЕ ЗНАЮ

Підпишіться на розсилку рецептів І РАД

ЖУРНАЛИ В МОБІЛЬНИХ

тепер завжди можуть бути з вами

для тих, хто вірний папері

видавничого дому «Видавничий дім« Гастроном »

Засновник: ТОВ «Видавничий дім« Гастроном »

Свідоцтво про реєстрацію ЗМІ Ел № ФС77-69321, видано 06.04.2017 р

Федеральною службою з нагляду в сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор)