Бездріжджовий пиріг з яблуками "яблучне козуб"

Бездріжджовий пиріг з яблуками "Яблучне козуб"

Коли на вулиці осінь, за вікном жовте листя і дощ, хочеться чогось затишного, родинної злагоди і ароматного. Як тільки ви почнете готувати цей бездріжджовий пиріг з яблуками "Яблучне козуб", відразу по всій кухні і квартирі розіллється аромат осінніх яблук і спецій, і ви зрозумієте, що це саме те.

маргарин (вершкове масло) - 100 г;

цукровий пісок - 6 ст. л .;

яєчний жовток - 1 шт .;

розпушувач - 0,5 ч. л .;

яблука (кисло-солодкі) - 600 г;

цукровий пісок - 6 ст. л .;

вершкове масло - 50 г;

кориця, коріандр, гвоздика, ванілін - за смаком (у мене прекрасна приправа-млин для десертів і кави однієї відомої фірми, там уже все є!).

цукрова пудра - 1,5 ст. л.

1. Змішуємо борошно, розпушувач, ванілін і цукор.

2. Маргарин розтираємо з борошняної сумішшю до дрібної крихти.

3. Додаємо яєчний жовток і вимішуємо тісто.

4. Тісто розподіляємо по дну і стінок високої форми (у мене скляна, я не змащувала нічим).

Починаємо готувати начинку для бездріжджового пирога з яблуками.

1. Яблука чистимо і ріжемо тонкими часточками.

2. Вершкове масло розтоплюємо на маленькому вогні в сотейнику або сковороді.

3. Додаємо цукор і спеції.

4. Додаємо яблука і тушкуємо до прозорості яблук (при цьому рідина повинна трохи загуснути).

Начинку відправляємо в форму, при цьому дістаємо тільки яблука. Це зручно робити за допомогою шумівки або "дірявим" ложки. Тісто по стінках форми рівняємо з рівнем начинки.

Збиваємо яєчний білок в міцну піну. Поступово всипаємо цукрову пудру, продовжуючи збивати.

Білкову суміш розподіляємо по пирогу. Відправляємо бездріжджовий пиріг з яблуками в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

* Варіант для мікрохвильової печі:

Ставимо на максимальну потужність (850 Ватт) на 15 хвилин. Вибираємо функцію "Комбі" (Гриль + Мікро) на 5 хвилин. Ми залишаємо в мікрохвильовій печі ще на 10 хвилин, накривши форму кришкою. *

Готовий бездріжджовий пиріг з яблуками "Яблучне козуб" поливаємо залишилася після яблук карамеллю. Прикрашаємо цукровою пудрою. До пирога дуже підходить м'ята.

Смачного!

Скажіть, будь ласка, а на

Скажіть, будь ласка, а на яку ємність ви розмазали тісто, у мене тесту вийшло з блюдечко.

Чарівний пиріг. Найсмачніше я не їла. Дякуємо.

Яблучний пиріг - це завжди здорово! А з карамелізованими яблуками - смакота неймовірна. Браво.

Оля, голосую за тебе;)) І за твій яблучний пиріг)

Велике спасибі за увагу до моєї роботи!

Велике спасибі за увагу до моєї роботи! Мені дуже дуже приємно! Постараюся викрасти час для наступних своїх рецептів!

насправді fresh-пиріг вийшов, яскравий і такий апетитний. Чекаємо твої смачні рецепти ще і ще.

Так добре! Прекрасний пиріг, спасибі вам за рецепт!

Oliamoy, а що позначають підписи на фотках fresh cucumber?

Це просто, скажімо так, мій автограф

Це просто, скажімо так, мій автограф)) Так всі свої роботи підписую. Мій Нік другий.

Сонячно, назад в літо захотілося.

Мабуть, яблука - найпопулярніша фруктова начинка для пирогів. Яблука майже.

Пропоную приготувати дуже смачний пиріг з яблуками і пудингом. Для.

Пиріг з маком і яблуками - дуже соковитий, ароматний з легким смаком цитрусових. .

Хочу поділитися рецептом яблучного дріжджового пирога. Відривний пиріг з яблуками.

Пиріг з лаваша з сиром і яблуками

Не знаю, чи бачили ви такий рецепт пирога з лаваша з сиром і яблуками, але я.

Пиріг з яблуками на молоці - смачна домашня випічка для затишного сімейного.


Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Домашня випічка - це те, що любить кожен незалежно від віку. Пропоную рецепт яблучного пирога, приготовленого на основі дріжджового листкового тіста. Апетитний і дуже смачний!

  • Тісто 250 Грам
  • Яблука 200 Грам
  • Ізюм 100 Грам
  • Вершки 100 мілілітрів
  • Яйце 1 Штука
  • Цукор 1 ст. ложка
  • Масло рослинне 1 Чайна ложка
  • Крохмаль кукурудзяний 1 ст. ложка

Форму для запікання змащуємо маслом. Викладаємо у форму тісто, розтягуючи його руками і формуючи невеликі бортики.

Яблука промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими часточками.

Засипаємо на тісто промиті родзинки.

Зверху красиво викладаємо часточки яблук.

Вершки з'єднайте з яйцем. Засипте цукор і крохмаль. Перемішайте до однорідності.

Приготовану заливку виливаємо на тісто з яблуками. Краї тесту загніть до середини.

Випікайте пиріг у духовці 30 хвилин, температура - 200 градусів.

схожий відеорецепт "Яблучний пиріг з дріжджового тіста"