Язик яловичий

  • зелень
  • майонез
  • жовток яєчний
  • сіль

  • Листя салату
  • сир голландський
  • йогурт
  • Соєвий соус

  • Перець болгарський
  • Перець чилі
  • помідор
  • бульйон
  • Вершкове масло

Салат з яловичим мовою і овочами

  • Язик яловичий
  • помідор
  • огірок
  • Листя салату
  • петрушка

Запечений яловичий язик

  • Язик яловичий
  • часник
  • сіль
  • Перець чорний
  • Хмелі-сунелі
  • Соєвий соус
  • Масло рослинне
  • лист лавровий

Маринований заливний яловичий язик

  • Язик яловичий
  • вода
  • сіль
  • цукор
  • ялівець
  • перець духмяний
  • гвоздика
  • лист лавровий
  • морква
  • Цибуля ріпчаста

Яловичий язик на грилі "Гютан9quot;

  • Язик яловичий
  • Соєвий соус
  • саке
  • олія кунжутна
  • лимон

салат "Грація9quot; з яловичим мовою


Субпродукти: готуємо мову

Як правильно готувати яловичий і свинячий мову

Яловичий і свинячий мову вважаються делікатесами завдяки ніжною м'якою текстурою, вишуканому смаку, вітамінної та поживної цінності. Мова за будовою є суцільний м'язом, тому він містить протеїни, деяка кількість жиру і практично позбавлений вуглеводів. У складі яловичого мови є цинк, що виробляє інсулін в організмі діабетика, а свинячий мова багата летіцін, який необхідний для нормальної роботи нервової системи і мозкових клітин. Відсутність сполучної тканини в мові забезпечує його відмінну перевариваемость, тому можна з упевненістю назвати язик дієтичним продуктом. Залишилося дізнатися, як правильно готувати свинячий і яловичий язик, щоб в них збереглися вітаміни, мінерали та мікроелементи, а м'ясо тануло в роті, дивуючи дегустаторів соковитістю, ароматом і неповторним смаком!

Готовим дома яловичий і свинячий мову

Перш ніж готувати різні страви з мови, його слід відварити, тому процес початкової обробки субпродукту дуже важливий для майбутнього смаку страв. Ось кілька порад, як готувати відвареної яловичий і свинячий мову.

  • Добре промийте мову під проточною водою. Деякі господині на цьому етапі очищають м'ясо, але робити це не рекомендується, оскільки разом з плівкою можна відрізати цінну і смачну м'якоть.
  • Замочіть мова на півгодини, щоб він вийшов більш ніжним і м'яким.
  • Відваріть м'ясо у воді без солі - всім відомо, що солити мову краще в готовому вигляді. Як визначити, скільки по часу готувати яловичий і свинячий мову? Свинячий язик вариться 1,5-3,5 години, а яловичий - 2-4 години, все залежить від розмірів продукту. Не допускайте сильного кипіння, щоб не погіршити смак м'яса, досить, щоб вода лише трохи вирувало. Не забувайте знімати піну шумівкою. Деякі господині готують мову в двох водах - варять м'ясо протягом 15 хвилин, потім ретельно промивають його, змінюють воду в каструлі і варять продукт до готовності. Це дозволяє видалити шкідливі речовини і неприємний запах при варінні бульйону.
  • За півгодини до готовності додайте в бульйон моркву, корінь селери, цибулю і лавровий лист.
  • Потримайте готовий мову кілька хвилин під холодною водою і легко знімайте шкірку. Якщо мова чиститься погано, значить, він ще не готовий.

Як готувати яловичий і свинячий мову: улюблені рецепти

Мова можна порізати уздовж тонкими скибочками, подати з хроном або гірчицею - це відмінна російська закуска під горілку.

Салати з мовою втамовують голод і дуже смачні, якщо поєднувати м'ясо з картоплею, авокадо, солоними огірками, грибами, сиром, зеленим горошком, яйцями, морквою, часником, зеленню і майонезом. Взявши будь-який рецепт м'ясного салату і замінивши м'ясо мовою, ви отримаєте дуже оригінальне і абсолютно нове на смак блюдо.

Дуже популярний мову, запечений в духовці з овочами, грибами і сиром, а холодець і заливне з язика можна подати на святковий стіл. Мова можна смажити в паніровці, тушкувати з овочами, маринувати, робити з нього м'ясні рулети, запіканки, пироги і домашню ковбасу. Якщо немає часу на клопоти біля плити, готуйте найпростіший варіант вечері - мова з макаронами, квасолею, картоплею або рисом.

Смак цього делікатесного субпродукту можна урізноманітнити різними спеціями - чебрецем, базиліком і італійськими травами.

І на десерт - маленька хитрість, як зробити мову ще ніжніше і смачніше. Після варіння і зняття шкурки покладіть його назад в бульйон, в який вже додані спеції і сіль, поваріть ще 30 хвилин і насолоджуйтеся ароматним і тане в роті м'ясом. Бути гурманом дуже приємно!

не знав - що стільки мороки - сиджу - вару

Завжди роблю точно по цих рекомендацій. Чоловік в захваті! Дякую за поради.

. і ще баранячий дуже смачний!

Смажене на багатті м'ясо - це щось особливе. Будинки, в духовці і навіть на аерогрилі ніколи не

Вибирати м'ясо - велике мистецтво. Цим добре займатися не поспішаючи, на свіжу голову, прийшовши рано

Смажені котлети - один із стовпів домашнього затишку. Але у недосвідчених кулінарів з котлетами часто

Баранина - дуже примхлива в кулінарній обробці м'ясо, яке потрібно вміти правильно готувати,

станете автором власної Кулинарнойкнижки, зустрінете

друзів-однодумців і зможете поговорити про все