яєчня

Хто не пам'ятає своє перше приготовану страву? Думаю, що майже всі випробували свої кулінарні навички саме на яєчні. Це чудове блюдо готуватися дуже швидко і виходить дуже смачним. Ви не витрачаєте час на збовтування яєць, як наприклад, для омлету - все набагато простіше. Читати повністю

Хто не пам'ятає своє перше приготовану страву? Думаю, що майже всі випробували свої кулінарні навички саме на яєчні. Це чудове блюдо готуватися дуже швидко і виходить дуже смачним. Ви не витрачаєте час на збовтування яєць, як наприклад, для омлету - все набагато простіше.

Блюдо називають ще і яєчнею. Коли виливаєш яйце на сковороду, намагаєшся дуже акуратно, щоб не зіпсувати жовток - виходить два жовтих ока на білому тлі білка. Крім всіх перерахованих переваг цього прекрасного страви, можна додати, що яйця є дуже поживними і корисними. У цій темі наші кулінари діляться рецептами яєчні з фотографіями і покрокові інструкції.


Проста яєчня з помідорами

Якщо ви не їли на сніданок гарячу, прямо з вогню, яєчню з бакинських помідорами, вам невідома принадність буття!

  • 2 яйця
  • 1 середній помідор
  • 30 г вершкового масла
  • сіль і перець за смаком

Підготовка: 3 хв> Приготування: 10 хв> Загальний час: 13 хв