Яєчний суп з куркою

Легкий і смачний суп, для приготування знадобиться будь-який шматочок курки. Зазвичай, коли поїси курочку, всі частини використовуються, а спинки залишаються. Пропоную зварити суп з них.

  • Курка 300 Грам
  • Вода 2 Литра
  • Картопля 3-4 Штук
  • Цибуля ріпчаста 2 Штуки
  • Морква 1 Штука
  • Яйця 3 Штуки
  • Кріп За смаком
  • Сіль, перець чорний За смаком

1. Приготуємо продукти для супу.

2. Спочатку потрібно приготувати бульйон для супу. Варимо курку до готовності.

3. Дрібно ріжемо овочі.

4. Додаємо їх до курки. Солимо. Доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин. У цей час відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо.

5. Ріжемо яйця кубиками, подрібнюємо кріп.

6. Додаємо яйця і кріп в суп, проварюємо 1 хвилину і вимикаємо. Суп готовий.

схожий відеорецепт "Яєчний суп з куркою"


Китайський яєчний суп

Такий суп подають в більшості - Такий суп подають в багатьох китайських ресторанчиках, але ж його зовсім не складно приготувати самим будинку!

  • 1 л курячого бульйону, розділити
  • 1/8 ч.л. меленого імбиру
  • 2 ст.л. нарізаного шніт лука
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 1/2 ст.л. кукурудзяного крохмалю (можна замінити картопляним)
  • 2 яйця
  • 1 жовток

Підготовка: 10 хв> Приготування: 10 хв> Загальний час: 20 хв