Яйця, фаршировані печінкою тріски

Сьогодні поговоримо про таку універсальної закуски як фаршировані яйця. Взагалі я особисто не дуже люблю подібні страви, вірніше сказати, не любив до цього випадку. Але тут у мене завалялася в холодильнику баночка печінки тріски, і я подумав "А чому б і ні?"

Тепер ви можете побачити, що у мене з цього вийшло і як. Ну і звичайно приготувати таку страву в якості закуски на будь-який стіл, будь то святковий або звичайний буденний.

Інгредієнти для яєць, фаршированих печінкою тріски:

Приготування яєць, фаршированих печінкою тріски:

Як тільки яйця зварилися, їх потрібно остудити в холодній воді і почистити від шкаралупи.

Петрушку промити і висушити на чистому рушник.

Ріпчасту цибулю помити, очистити і нарізати на невеликі шматочки. Сковороду з рослинним маслом нагріти. Лук злегка обсмажити в цій сковороді.

У ємність кладемо обсмажену цибулю і печінку тріски.

Злегка розім'яти і розмішати вміст ємності.

Яйця потрібно порізати на дві половинки кожне.

Жовтки відокремити і додати в миску.

Перемішати до однорідної маси.

Тепер можна приступити до фарширування яєць. Для цього в кожну половинку кладемо начинку з тріски, цибульки і майонезу.

Потім можна прикрасити блюдо петрушкою. Смачного!


Яйця, фаршировані печінкою тріски

Просте закусочноестраву з яєць і печінки тріски.

  • 1 банка печінки тріски (200 г)
  • 6 яєць
  • полпучка петрушки
  • сіль

Яйця відварити протягом 10 хвилин з моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою.

Петрушку відокремити від стебел, дрібно порізати.

Яйця почистити, розрізати навпіл, вийняти жовтки.

Жовтки розтерти виделкою.

Додати печінку тріски (без масла), петрушку, розтерти до однорідності.

Якщо печінка була недостатньо солона, то трохи посолити.

Отриманою сумішшю нафарширувати половинки яєць, прикрасити петрушкою.

Камелента рецептів

Гарбузовий маннік з лимонної просоченням

Салат "Дністер"

Млинці на розсолі

12 коментарів залишити коментар

  • Олена 28.03.2012 19:13

ще закуски

Закуска з сиру, маслин і ананасів

Капуста «Пелюстки»

Печінковий паштет з вершками

Камелента рецептів

новий рецепт

ще рецепти

останні коментарі

Пиріг дуже смачний і дуже ситний! Наступного разу до м'ясної начинці додам варене яйце. Люблю таке поєднання. Лена, спасибо за рецепт.

  • Катерина → Кавове бискотти з горіхами, журавлиною і шоколадом

    Коли стала відправляти коментар, побачила Ваші відповіді на мої запитання, але вже ризикнула замінити вершковий сир + сл. масло нежирним м'яким сиром на половинній порції на 3 яйця, тому шматочки не такі високі, як на Вашому фото. Дуже незвичайна випічка (навмисно не називаю її чізкейк через відсутність вершкових компонентів). Смак нас підкорив, структура, по-моєму, вийшла схожою. Дієтична бісквітнотворожнопорістая запіканка-суфле тане в роті, навіть доторкнутися до неї боязно, настільки ніжна. Білки не відокремлювала від жовтків, збила яйця разом з цукром, як при приготуванні бісквіту. Випікала під паром на найнижчому рівні духовки при 160 град. 70 хв. Пробу зняли з кизиловим сиропом. Друг попросив шматочок для мами, сподіваюся і їй сподобається. Дякую за незвичайний рецепт.

  • Наталя І → Кавове бискотти з горіхами, журавлиною і шоколадом

    Чомусь тільки частина Повідомлення вирушила. Я писала що тісто виходить дуже ароматне, кавове. Хочеться з'їсти його сирим. А ось в готовому печиво аромат втрачається. Журавлину я не знайшла, робила з родзинками, теж добре вийшло. Спасибі Вам Леночка за наш смачний вечір.

  • Наталя І → Кавове бискотти з горіхами, журавлиною і шоколадом

    А зберігати щось, майже нічого! У моїй родині з 5 осіб, це 2 рази попити чай. Вкусняшка

  • Оновлення в мережі

    Заборонено використання матеріалів сайту (фото, тексти рецептів, статті тощо) без наявності активної індексується гіперпосилання на сайт kamelena.ru.

    При цитуванні заборонено будь-яка зміна тексту і фотографій.