Яйця, фаршировані оселедцем і буряком

Готується швидко і просто.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 14 порцій.

  • 7 яєць
  • 70 г філе солоної оселедця (без кісток)
  • 70 г відвареного буряка
  • майонез
  • зелень за смаком
  • сіль
  • перець

Яйця розрізати на 2 частини.

Жовтки вийняти.

Буряк натерти на дрібній тертці.

Оселедець дрібно нарізати.

Зелень дрібно нарізати.

До буряках додати жовтки.

Перемішати.

Додати оселедець і зелень.

Перемішати.

Трохи поперчити, якщо необхідно, посолити.

Додати майонез.

Масою нафарширувати яйця.

Ви можете зробити це на форумі, в наших групах ВКонтакте або Одноклассниках.

Дивіться ще рецепти:

Наступні 5 кулінарних рецептів в категорії Закуски і бутерброди

300 г листкового тіста, 200 г слабосоленої форелі або сьомги, 200 г сирного сиру, 2 авокадо, 4-5 ст.л. ікри, сік лимона

  • Сир «Домашній»

    паштет: 300 г курячої печінки, 100 г цибулі, 100 г моркви, 50 мл вершків, 100 г сирного сиру, сіль, перець, рослинна олія желе: 100 мл гранатового.

  • кабачковий торт

    тісто: 1 кг кабачків, 3 яйця, 100 г борошна, сіль, перець, рослинна олія начинка: 150 г плавленого сиру, 150 г цибулі, 150 г моркви соус:.

  • Рулетики з кабачків

    700 г кабачків, сіль, рослинне масло начинка: 150 г моркви, 150 г сиру, 2-3 зубчики часнику, сметана, зелень

  • Популярні рецепти

    Будь-яка часткова або повна передрук опублікованій інформації заборонена.


    Фаршировані яйця з оселедцем під шубою

    Фаршировані яйця з оселедцем під шубою

    Фаршировані яйця - нескладна в приготування закуска, яка відмінно виглядає на святковому столі. Фаршировані яйця з оселедцем під шубою готувати швидко і просто, а результат виходить чудовий.

    1 філе солоної оселедця;

    2 ст. л. ложки майонезу;

    Цибулю порізати кільцями і замаринувати на 1 годину. Для цього змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, кладемо оцет, як тільки закипіло, заливаємо маринадом цибулю. Коли маринад охолоне, цибуля готовий. Можна просто підсмажити цибулю на рослинній олії до м'якості, результат буде не гірший.

    Половинку філе оселедця дрібно нарізати кубиками або перемолоти на м'ясорубці або подрібнити в блендері разом з маринованою цибулею. Другу половинку філе оселедця нарізати смужками.

    Яйця зварити круто, очистити, розрізати навпіл, вийняти жовтки.

    Варений буряк потерти на тертці або перемолоти на м'ясорубці або подрібнити в блендері. Зайву рідину злити. Змішати з масою з оселедця і цибулі.

    У масу з оселедця і буряка додати жовтки і майонез, добре розім'яти виделкою.

    На кожну половинку білка викласти гіркою оселедцеву масу. Зверху покласти смужку оселедця. Прикрасити зеленою цибулею.

    Смачні фаршировані яйця з оселедцем під шубою готові. Сподіваюся вам сподобається рецепт цієї страви, а смак приємно здивує.

    Ням, їсти захотілося на

    Ням, їсти захотілося проти ночі)

    Оселедець вона така, наганяє апетит!

    Фаршировані яйця готуються дуже просто, начинка може бути самою.

    Салат "Оселедець під шубою" - блюдо, улюблене багатьма. Без нього важко уявити.

    Яйця, фаршировані буряком, з оселедцем

    Пропоную вам чудову закуску з яєць, фаршированих буряком. Яйця спочатку.

    Фаршировані яйця - одна з моїх улюблених закусок. Дуже подобається фарширувати їх.

    фарширована оселедець "Калейдоскоп9quot;

    Фарширована оселедець - прекрасна закуска, здатна стати прикрасою будь-якого.

    Фаршировані яйця зі шпротами і червоною ікрою

    Варіантів приготування фаршированих яєць дуже багато. Один з них - святковий.