Салат-закуска з оселедця з буряком в яйці

Рецепт приготування салату з фото див. Нижче.

Для святкового столу можна приготувати такий оригінальний салат-закуску в яйці. Можна сказати, що це новий погляд на приготування традиційної новорічної Оселедці під шубою. Приготувати таку закуску не складе великих труднощів, а гості з'їдять її в першу чергу за святковим столом.

Я для себе вже вирішила, що нині до Нового року не буду готувати листковий салат з оселедця під шубою, заміню його смачною і простий закускою з оселедцем в яйці. На мій погляд, ідея таких закусочек до новорічного столу дуже хороша!

Рецепт салату-закуски з оселедцем в яйці

Для приготування такої смакоти нам знадобиться:

  • 1 невелика варений буряк;
  • 5-6 яєць, зварених круто;
  • 200-300 г філе солоної оселедця;
  • майонез, сіль за смаком.

Приготувати таку закусочку можна за лічені хвилини, якщо заздалегідь відварити яйця і буряк і купити (посолити) оселедець. Яйця розрізаємо навпіл, виймаємо жовтки. Варений буряк натираємо на дрібній тертці і з'єднуємо з тертими вареними жовтками. Додаємо майонез, перемішуємо. Можна злегка посолити нашу суміш.

Викладаємо вийшов салатик з буряка з жовтками в поглиблення яєць. Зверху на кожне яйце кладемо шматочок філе солоної оселедець. Поверхня закуски можна прикрасити гілочками кропу або пір'ям зеленого лука. Смачного!

Всім цікава Ваша думка!

Не йдіть по-англійськи!

Трохи нижче є форми коментарів.

Учасники моєї групи ВКонтакте отримують свіжі рецепти першими. Приєднуйся!

Відгук 20 травня 2017 в 2:09

Коментар написаний 18 вересня 2017 в 3:28


Яйця, фаршировані оселедцем і буряком

Готується швидко і просто.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 14 порцій.

  • 7 яєць
  • 70 г філе солоної оселедця (без кісток)
  • 70 г відвареного буряка
  • майонез
  • зелень за смаком
  • сіль
  • перець

Яйця розрізати на 2 частини.

Жовтки вийняти.

Буряк натерти на дрібній тертці.

Оселедець дрібно нарізати.

Зелень дрібно нарізати.

До буряках додати жовтки.

Перемішати.

Додати оселедець і зелень.

Перемішати.

Трохи поперчити, якщо необхідно, посолити.

Додати майонез.

Масою нафарширувати яйця.

Ви можете зробити це на форумі, в наших групах ВКонтакте або Одноклассниках.

Дивіться ще рецепти:

Наступні 5 кулінарних рецептів в категорії Закуски і бутерброди

300 г листкового тіста, 200 г слабосоленої форелі або сьомги, 200 г сирного сиру, 2 авокадо, 4-5 ст.л. ікри, сік лимона

  • Сир «Домашній»

    паштет: 300 г курячої печінки, 100 г цибулі, 100 г моркви, 50 мл вершків, 100 г сирного сиру, сіль, перець, рослинна олія желе: 100 мл гранатового.

  • кабачковий торт

    тісто: 1 кг кабачків, 3 яйця, 100 г борошна, сіль, перець, рослинна олія начинка: 150 г плавленого сиру, 150 г цибулі, 150 г моркви соус:.

  • Рулетики з кабачків

    700 г кабачків, сіль, рослинне масло начинка: 150 г моркви, 150 г сиру, 2-3 зубчики часнику, сметана, зелень

  • Популярні рецепти

    Будь-яка часткова або повна передрук опублікованій інформації заборонена.