Фаршировані яйця з ікрою

Фаршировані яйця з ікрою - відмінна закуска для святкового столу. Така закуска дуже смачна, ошатно виглядає на столі, обов'язково сподобається любителям червоної ікри.

Курячі яйця відварити круто, остудити і очистити.

Розрізати яйця навпіл, вийняти жовтки.

Жовтки розім'яти виделкою або натерти на дрібній тертці.

Змішати жовтки з вершковим сиром. Якщо маса здасться вам сухий, додайте 1 чайну ложку сметани або майонезу.

Дрібно нарізати зелену цибулю, додати в жовткову масу і ретельно перемішати.

Половинки білків заповнити начинкою.

Так як передбачається зверху начинки укласти ікру, зробити в жовтках невеликі поглиблення за допомогою чайної ложки і заповнити їх ікрою лосося.

Смачні фаршировані яйця з ікрою готові.

Приємного апетиту, радуйте своїх близьких!

Фаршировані яйця зі шпротами і червоною ікрою

Варіантів приготування фаршированих яєць дуже багато. Один з них - святковий.

Яйця, фаршировані червоною ікрою

Яйця, фаршировані червоною ікрою, - святкове і дуже смачна закуска, яка.

Яйця, фаршировані грибної ікрою

Насправді тут у мене два рецепта в одному. Спочатку приготуємо грибну ікру.

Фаршировані яйця - одна з моїх улюблених закусок. Дуже подобається фарширувати їх.

Напередодні свята, що наближається Хеллоуїна, пропоную вам приготувати.

Фаршировані яйця я готую для своєї сім'ї часто. Для цього не обов'язково.


Яйця фаршировані червоною ікрою

Червона ікра - 50-70 г

Вершковий сир - 50 г

Гірчиця французька - 1 ч.л. (Без гірки)

Чорний мелений перець - за смаком

Прекрасна закуска як в будні, так і у свята - фаршировані яйця. Готується легко, виходить смачно і ефектно. З простих начинок для яєць мені подобається обсмажену цибулю з печінковим паштетом. А до свята люблю готувати яйця, фаршировані вершковим сиром і червоною ікрою.

Підготуємо необхідні продукти.

Вершковий сир перемішати з гірчицею, сіллю і чорним меленим перцем до однорідності. Соліть сир обережно, не забуваючи про те, що червона ікра теж солона.

Яйця відварити круто. Розрізати яйця вздовж навпіл, вийняти жовток, додати його до вершкового сиру, розім'яти до однорідності.

Готової вершковою масою нафарширувати половинки яєць.

На кожне яйце розподілити приблизно по 1 ч.л. червоної ікри. Відразу подавати на стіл.