Начинка з рисом

Начинка для пирога або пиріжків з рисом і яйцями. У дитинстві мої улюблені фаршировані млинці і пиріжки були з рисом і яйцями. До сих пір цей смак нагадує мені дитинство.

Калінінградська область, Росія

  • 1.5 склянки рису
  • 4 яйця
  • Зелена цибуля
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • сіль

Підготовка: 15 хв> Приготування: 10 хв> Загальний час: 25 хв

  1. Зварити рис, промити його під холодною водою. Зварити яйця. Очистити і нарізати кубиками або потерти.
  2. Зелену цибулю нарізати тонко. Розтопити на сковороді вершкове масло і пессеровать цибулю пару хвилин на середньому вогні.
  3. Змішати рис, цибулю і яйця. Посолити за смаком. Використовувати начинку для фаршированих млинців, пирогів або пиріжків.

Можна і не пасерувати цибулю, але так начинка стає ніжніше. Лук при цьому залишається зеленим.


Начинки для пиріжків з рису з яйцем

Традиційна начинка для пиріжків з яйцем і рисом - швидка, смачна і недорога. З начинкою з рису і яєць гарні і смажені, і печені пиріжки.

Продукти для начинки з рису з яйцем перед вами.

Як приготувати начинку для пиріжків з рисом:

Поки вариться рис, яйця відварити круто.

Охолодити, очистити і порубати.

Рис змішати з рубаними яйцями. Начинку з рису з яйцем посолити за смаком (приблизно 0,5 ч. Ложки). Начинку з яєць з рисом добре перемішати.

Начинки для пиріжків з рису з яйцем готова. Можна пекти або смажити пиріжки.

Відварюю рис (круглозерновой), 2 яйця курячі (круто), зелена цибулька дрібно режу.Готовий рис перемішую з цибулею і солю до смаку, атем додаю яйця і акуратний перемішую (щоб яйця не подрібніть) ще додаю чорний (мелений перець). Смачного!

я пробувала дуже смачно.

люблю пиріжки з яйцями)) начинка з рисом, яйцем смачна і більше виходить)))

На скільки пиріжків вистачає начинки?

Просто молодець так тримати))

Я пробував цю начинку МОЇМ ВСІМ ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЯ

Я в дитинстві їла такі пиріжки у бабусі. Вона пекла їх в духовці. Це була моя найулюбленіша начинка

спасибі, навіяли спогади і вибрала те, що забула

А я додаю обсмажену злегка цибулю до рису і яєць, смачніше виходить начинка. Обсмажую на олії, можна на вершковому.