Смачні рецепти

Готуємо разом з eda offline

  • Бутерброди (29)
  • Другі страви (266)
  • Випічка (314)
  • Гарніри (61)
  • Грибні страви (39)
  • Десерти (124)
  • Закуски (252)
    • Гарячі закуски (74)
    • Холодні закуски (60)
  • М'ясні страви (246)
  • На замітку (50)
  • Напої (18)
  • Національні кухні (9)
  • Овочеві страви (132)
  • Перші страви (108)
  • Свята (115)
    • Новий рік (77)
    • Великдень (12)
    • Різдво (2)
    • Хеллоуїн (20)
  • Рибні страви (74)
  • Салати (121)
  • Соуси (22)
  • Тісто для (43)

Фаршировані яйця з сиром і часником - холодні закуски, рецепт з фото

Холодні закуски на святковий, новорічний стіл або фуршет не будуть повністю укомплектованими, якщо ви не включите в меню на свято рецепт «Фаршировані яйця з сиром і часником». Адже ця закуска не тільки смачна і проста в приготуванні, але і, красиво оформлена на блюді, украшасіт святковий стіл. Адже саме холодні закуски, салати і, може бути, фруктова нарізка стоять на сервірованому до свята столі, коли приходять гості. А тому, красиве оформлення закусок - дуже важливо, і фаршировані яйця не виняток.

Приготування дуже просте і займе мінімум часу і сил.

Відварюємо яйця круто. Кількість яєць рекомендують брати за кількістю гостей, плюс ще пару-трійку. Чистимо і акуратно розрізаємо на половинки. Відокремлюємо жовтки з білків. Розрізати яйця можна як по довжині, так і по ширині, на рівні і нерівні частини.

За рецептом готуємо суміш з сиру, часнику, яєчних жовтків і майонезу.

Яєчні білки наповнюємо приготованою яєчно-сирною сумішшю, красиво викладаємо і святково прикрашаємо на спеціальному блюді або тарілці.

Візьміть на замітку, що якщо білки потримати в свельном соку або бурякової воді, то вони стануть рожевими або бузковими. Колір залежить від концентрації рідини і самої буряка. А якщо помістити білки в відвар квасолі - то вони з білих стануть коричневими і можна зробити грибочки. Якщо хочемо зробити білок блакитним, то нам знадобиться сік червонокачанної капусти. Потрібен помаранчевий колір - використовуйте сік моркви.

Якщо хочете змінити колір не тільки білка, але і самої начинки, то в яєчно-сирну суміш можете додати червону рибу, оселедець або шпроти, додати гірчицю або мелені гриби, квасоля. Замість майонезу можна використовувати різнокольорові соуси Тар-тар, а можна самостійно приготувати різнокольоровий домашній майнез. Майонез в домашніх умовах можна зробити за класичним рецептом або пісний. А можна, укладені на блюдо фаршировані яйця повністю «укрити» дрібно натертим твердим сиром і полчітся сніговий замет ... Як бачите, поле для фантазії дуже широке.

Так все красиво, просто і, головне, швидко. Наші фаршировані яйця з сиром і часником - дуже проста і смачна холодна закуска готова до подачі на стіл. Якщо до приходу гостей ще багато часу, то краще відставити їх в холодильник.

Варіанти оформлення та прикраса цієї холодної закуски дивіться на фото

Бажаємо щоб ваш свято вдалося на славу!

Залиште коментар Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.


Яйця фаршировані сиром

Фаршировані яйця - відмінний варіант закуски для будь-якого столу. Робити їх досить просто і швидко, а виходить завжди смачно! Чим не знахідка? Особливо для тих днів, коли доводиться готувати ще й інші святкові страви.

Яйця фаршировані сиром - це фактично яєчно-сирний салат, тільки цікаво оформлений.

Чим доповнити цей тандем? В принципі, тут вибір великий і можна без особливих труднощів врахувати смаки своїх домочадців і гостей.

Я вам розповім про своєму варіанті начинки. Ну, а ви вже можете експериментувати далі на свій розсуд.

Інгредієнти для приготування яєць фаршированих сиром

Рецепт яєць фаршированих сиром

Сир натерла на дрібній тертці.

  • Зелену цибулю вимила, обсушити і нарізати дрібними кільцями.

  • Яйця відварити в солоній воді, щоб не лопнули.

    Остудила як слід в холодній воді, щоб добре чистилися.

  • Розрізала навпіл кожне яйце.

    Акуратно відокремила жовтки.

  • Жовтки дрібно натерла.

  • Справа за заправкою - виклала до всіх сполученим разом інгредієнтів майонез, гірчицю домашнього приготування і додала дрібку солі (тут краще орієнтуватися на солоність свого сиру і гірчиці).

  • Ретельно перемішала масу і начинила отриманої сирною начинкою підготовлені білки.

    Подавала з листовим салатом. Смачно! 😉

    Коментарів немає. Станьте першими!

    Подивіться ще рецепти з категорії: Холодні закуски

  • Морква по-корейськи з приправою

  • Сало в цибулинні в мультиварці

    Новини партнерів

  • на свято і просто, щоб порадувати кохану людину.

    Відправляючи будь-яку форму на сайті, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності даного сайту.