Содержание

Тонкі млинці на молоці

Простий рецепт млинців на молоці, смачні та ніжні, Завдяк молоку. Як пріготуваті тонкі млинці на молоці, рецепт з фото та покроковий опис.

У Такі млинці на молоці можете загорнуті начинку на будь-який смак. Млинці зроблені за ЦІМ рецептом дуже добре підійдуть для Святкування свята Масніці.

  • молоко 1 л.

Змішайте усі інгредієнті, для того Щоб не Було грудочок з борошна, краще все збити блендером або міксером.


Рецепти млинців: на молоці, на кефірі, дріжджових, смугастих, шоколадних і сирних

Хочете приготувати смачні і ажурні млинці, але не знаєте перевіреного рецепту? Тележурнал «Все буде добре» пропонує ТОП-10 рецептів млинців - від класичних тонких на молоці до найнеймовірніших, начебто млинцевого тортика з червоною ікрою.

Найпростішим і доступним рецептом є рецепт млинців на воді. Він вимагає мінімум інгредієнтів, а готується легко і просто.

Отже, для приготування млинців на воді вам знадобляться:

  • 2 яйця
  • 0,5 л кип'яченої води
  • 2 ст. л. цукру
  • Дрібка солі
  • 1,5-2 склянки борошна
  • 1-2 ст. л. рослинного масла (за бажанням)

  1. Змішуємо борошно, цукор, сіль і яйця. Все ретельно перемішуємо і поступово додаємо в воду.
  2. Знову перемішуємо, щоб в тесті не було грудочок. Потім, за бажанням, можна додати рослинне масло. Консистенція тіста повинна бути такою ж, як у рідкої сметани.
  3. Смажимо на добре розігрітій сковорідці. Якщо в тісто не додавали олію, то після кожного млинця треба її змащувати.
  4. Вливаємо тісто в сковорідку і рівномірно розподіляємо його по дну. Коли одна сторона прожарітся, акуратно перевертаємо млинець на іншу сторону.

секрет: замість яєць можна використовувати перемелені насіння льону, настояні в воді 10 хв.

Що ж, з найпростішим рецептом домашнього ласощі ви ознайомилися, тепер переходимо до наших ТОП-10 рецептів млинців!

1. Класичні тонкі млинці (на молоці)

  • молоко 3-3,5% жирності - 250 мл;
  • борошно - 2-2,5 склянки;
  • яйця - 3 шт .;
  • цукор - 1 ст. л .;
  • сіль - 0,5 ч. л .;
  • Дода кип'ячена - 250 мл;
  • рослинне масло - 50 мл.

  1. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо склянку молока і цукор. Солимо.
  2. Додаємо борошно і склянку теплої води. Потім додаємо соняшникова олія.
  3. Все добре перемішуємо. Випікаємо на сковорідці з тонкими стінками і тонким дном.
  4. Рослинна олія слід наносити тонким шаром пензликом.
  5. Тісто наливаємо на сковороду від центру, а після, змінюючи положення сковорідки, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.

Млинці на кефірі виходять тонкі, ніжні і дуже смачні.

  • нежирний кефір - 2 склянки;
  • 2 склянки борошна;
  • 2 яйця;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • сіль;
  • цукор.

  1. Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
  2. У склянку окропу кинути 1/2 ч. Л. соди. Швидко розмішати і вилити в тісто. Перемішати і залишити на 5 хвилин.
  3. Додати 2-3 столові ложки рослинної олії. Перемішати і можна смажити млинці.
  4. Обов'язково випікати на розпеченій сковороді, тоді дірочок буде значно більше. Подавати зі сметаною і чорносливом.

  • борошно - 1 склянка;
  • молоко - 1.5 склянки;
  • сир твердий - 150 г .;
  • яйця - 2 штуки;
  • 1 пучок петрушки;
  • розпушувач - 1 год. ложка;
  • цукор - 1 ч. ложка;
  • сіль - 1 ч. ложка;
  • масло рослинне - 1 ст. ложка;
  • масло вершкове - 50 г .;
  • часник - 1 зубчик.

  1. Сир натерти на дрібній тертці.
  2. Петрушку вимити, добре просушити, дрібно нарізати.
  3. Борошно просіяти.
  4. Часник видавити через прес.
  5. Яйця збити міксером з сіллю і цукром в піну.
  6. Молоко трохи підігріти, влити в яєчну масу і добре перемішати.
  7. Потім додати борошно і розпушувач, ще раз збити.
  8. Всипати сир, часник, подрібнену зелень і влити олію. І ще раз добре перемішати міксером.
  9. Смажити млинці на розігрітій і змащеній маслом (один раз!) Сковороді.
  10. Готові млинці змастити трохи вершковим маслом (за бажанням).
  11. Млинці виходять дуже смачними і ароматними. Смачного!

  • борошно - 3 склянки;
  • молоко - 750 мл;
  • яйця - 3 шт .;
  • дріжджі (пресовані) - 20 г;
  • вода - 250 мл;
  • цукор -2 ст.л .;
  • сіль - 1 ч.л .;
  • соняшникова рафінована олія - ​​2 ст.л.

  1. Розчиняємо у воді чайну ложку цукру і дріжджі. Додаємо склянку борошна, робимо опару і залишаємо її підійти - на 10-15 хвилин.
  2. Змішуємо яйця з цукром, вливаємо цю суміш в опару, додаємо сіль і масло. Потім по черзі додаємо невеликими порціями залишки борошна і молока.
  3. Добре замішуємо тісто до однорідності. Ми залишаємо тісто в теплому місці ще на 10-15 хвилин.
  4. Зачерпує ополоником масу знизу. Випікаємо на сковороді з товстим дном.
  5. Тісто, як і для тонких млинців, наливаємо на сковороду від центру, а потім, змінюючи положення сковорідки, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.
  6. Рослинна олія слід наносити тонким шаром пензликом.

5. Шоколадні млинці з бананами і ківі

  • ківі - 3 шт .;
  • банани - 2 шт .;
  • холодна вода - 3/4 склянки;
  • холодне молоко - 3/4 склянки;
  • борошно пшеничне просіяне - 1 стакан;
  • яйця - 3 шт .;
  • сіль - 1/4 ч. ложки;
  • масло вершкове розтоплене - 3 ст. ложки;
  • масло рослинне для змазування сковороди;
  • какао - 1 ст. ложка;
  • сметана - 150 г;
  • цукор - 50 г.

  1. Змішуємо віночком яйця з сіллю, додаємо воду, молоко, борошно, какао і розтоплене масло. Знову добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
  2. Випікаємо млинці з двох сторін. Млинці виходять темно-коричневого кольору.
  3. Ківі і банан очистити. Фрукти нарізати довгими брусочками.
  4. Сметану збиваємо з цукром, потім беремо один млинець і змащуємо сметаною з цукром.
  5. Кладемо в млинець ківі і банан, загортаємо. Нарізаємо на порційні шматочки.

6. Смугасті млинці від Лізи Глинської

  • кориця - 1/4 ч. л .;
  • банан - 2 шт .;
  • родзинки - 100 г;
  • волоські горіхи - 100 г;
  • вершкове масло - 30 г;
  • ром або коньяк - 1/3 ст .;
  • цукор - 2 ст. л.

  1. Змішати молоко, цукор, яйця, сіль і додати борошно. Збити до отримання густої однорідної маси.
  2. Додати рослинне масло і ще раз збити.
  3. Частина готового тіста відлити в окрему тарілку, додати какао, рівномірно перемішати.
  4. Світле тісто налити на сковорідку, зверху чайною ложкою намалювати кола з тіста з какао.
  5. Підрум'янити нижню сторону і перевернути млинець.

  1. Цукор нагріти до утворення золотистої карамелі, додати нарізані кубиками банани, вершкове масло, родзинки, коньяк.
  2. З'єднати з обсмаженими волоськими горіхами, додати корицю.
  3. Готову начинку викласти на 1 чверть млинця і згорнути трубочкою або конвертиком.

  • слабосолона сьомга - 300 г;
  • вершковий сир - 300 г;
  • оливки - 1 банка.

  1. Рибу нарізаємо на тонкі смужки - не більше 5 мм. Збираємо млинцевий торт за такою схемою: млинець, тонкий шар сиру, шматочок сьомги, млинець.
  2. Верхній шар залишаємо сухим.
  3. Перед нарізуванням даємо торту трохи постояти в холодильнику. Проколюємо весь торт зубочистками або шпажками через кожні 3-4 см.
  4. Нарізаємо на невеликі квадратні канапе.

  1. Беремо просіяне борошно, крохмаль, сіль, цукор і перемішуємо,
  2. Додаємо яйця і трохи молока, збиваємо блендером до однорідної маси.
  3. У сотейнику розігріти півсклянки молока і додати туди масло, щоб воно розтопилося, після чого змішуємо з молоком, що залишилося.
  4. У яєчну масу вводимо молоко з маслом, збиваючи блендером.
  5. Смажити на розігрітій сковорідці, на середньому вогні, з одного боку.

Для печінкового паштету знадобиться: одна велика морквина і одна цибулина, 300 г курячої печінки, 3 ст.л. сметани, 70 г вершкового масла 1 ст.л. коньяку, сіль, перець, мускатний горіх. Моркву і цибулю нарізати соломкою і обсмажити на вершковому маслі 3 хвилини, додати нарізану скибочками печінку і обсмажувати на великому вогні ще 5 хвилин. Потім додати сметану, сіль, перець, дрібку мускатного горіха і коньяк. Перемішати і тушкувати під кришкою ще 20 хвилин на повільному вогні. Коли печінка трохи охолоне, додаємо вершкове масло і збиваємо блендером в паштет. Намазуємо половину млинця паштетом і звертаємо трубочкою, ріжемо на порційні шматочки. Подавати зі сметаною.

9. Арабські млинці Катаеф з халвою від Рози Аль-Намрі

  • пшеничне борошно - 10 ст. л.
  • кукурудзяна мука - 2. ст. л.
  • молоко - 400 г
  • розпушувач - 1 ч. л.
  • сіль - 0,5 ч. л.
  • цукор - 0,5 ч. л.
  • ванільний цукор - 10 г.

  1. Борошно просіяти. До молока додати кукурудзяну муку, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Потроху вводити пшеничну муку, постійно розмішуючи масу. Стежити, щоб не було грудочок.
  2. Розігріти сковороду, нічим не змащуючи. Для кожного млинчика використовувати дві столові ложки тесту.

  1. Розігріти вершкове масло, додати нарізані кубиком яблука і томити 10 хвилин.
  2. Змішати цукор з корицею. Халву і горіхи подрібнити до однорідної маси.
  3. На середину млинчика з не просмажене боку покласти яблука, посипати цукром з корицею і загорнути конвертиком і відправити в духовку при 180 ° C на п'ять хвилин. Другий млинець зігнути навпіл, міцно притиснути з одного краю. Заповнити млинець начинкою з халви.

  1. Після смаження на середину млинчика викласти начинку з яблук, загорнути конвертом.
  2. Другий млинець згорніть навпіл, міцно зціпивши з одного боку. Заповніть млинець начинкою з халви. Обидва види відправити в духовку, розігріту до 180 градусів.
  3. Піч до того моменту поки поверхня млинчиків густо покриється дірочками і перестане бути вологою - приблизно 5 хвилин. Готові млинці викласти так, щоб вони не злиплися.

  • кабачки середнього розміру - 3 шт .;
  • яйце - 1 шт .;
  • борошно - 3-4 ст. л .;
  • суміші італійських трав - 1/3 ч. л .;
  • сіль;
  • рослинне масло для смаження.

  1. Очищаємо кабачки і натираємо їх на крупній тертці. Якщо кабачки зовсім молоді, можна натирати їх разом з насінням.
  2. У натерті кабачки додаємо пів чайної ложечки солі і залишаємо на 20 хвилин, щоб вони пустили сік.
  3. Зціджуємо кабачковий сік, додаємо трави і просіяне борошно.
  4. Додаємо до кабачків яйце і гарненько перемішуємо. Тісто готове до смаження.

Для пікантного смаку можна подавати млинці зі сметанним соусом. Для цього змішайте сметану з видавленим часником, додайте дрібно нарізаний свіжий кріп і посоліть.

Читайте більше цікавих новин в Viber Все буде добре

Жіночі новини від «Все буде добре» без Надії Матвєєвої

2017, Випуск 1124

Як почистити білу взуття: 3 ефективних методу

2017, Випуск 1124

Кулінарна рубрика «Що, з чого і як?» Від 16.11.2017

2017, Випуск 1124

Як зафіксувати шпильки, щоб вони не спадали

2017, Випуск 1124

Три варіанти відбитка для декору будь-якій поверхні: майстер-клас

2017, Випуск 1124

Питання телеглядачів до експертів Все Буде Добре від 16.11.2017

2017, Випуск 1124

2017, Випуск 1124

Як швидко накачати попу? Вправи від чемпіонки світу з бодібілдингу

Гороскоп на сьогодні (18 листопада 2017) від «Все Буде Добре»

«Все Буде Добре»: що чекає на глядачів у випуску 1125 від 20.11.2017 (Анонс)

СТБ входить в групу, яка об'єднує 16 компаній

ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр-СТБ».

Використання матеріалів даного сайту можливе шляхом розміщення гіперпосилання на першоджерело без зміни змісту матеріалів і скорочень.