Свиняча печінка: рецепти Приготування та поради господині

  • 1 Користь продукту
  • 2 Як вібрато печінка
  • 3 Смачні рецепти
  • 3.1 печінка смажена
  • 3.2 Салати
  • 321 З Солон огірком
  • 322 З різнімі видами м'яса
  • 3.3 Страви в мультіварці
  • 3.4 Котлети
  • 3.5 Тушкуємо в сметані
  • 3.6 Печінковій торт
  • 4 Відео для хазяєчок

    Звичайно, вона немного поступається за Смакова якости Яловичі аналогу, злегка гірчіть, но це легко виправити с помощью молока. Свинячий печінку можна посмажіті, використовуват для паштету, хороша вона в печінковому торті и в якості начинки для піріжків. Можна сделать з неї и печінкові оладки, рецепт з фото якіх ми Викладаю на страницах журналу.

    До речі, любителям нутрощі и птиці Можемо порадити Прочитати про ті, як пріготуваті курячі сердечка, Які настолько ж Популярні, як и печінка

  • Метіонін, Який НЕ только поможет знізіті рівень холестерину, но и поможет довше залішатіся молодим;

  • Триптофан, Який покращує якість сну, продюсує Вироблення серотоніну и даже может помочь схуднуть;

  • Залізо, без которого НЕ может нормально сінтезуватіся гемоглобін;

  • Фосфор, необхідній для правильної роботи мозком;

  • Магній, Який бореться з підвіщенім артеріальнім лещата и стабілізує рівень цукрів;

  • Цинк, Який бере участь у формуванні кісток;

  • Кальцій, необхідній для міцності кісток.

  • ?-каротин, потрібен для гарного зору;

  • З, без которого імунітет похітнеться;

  • D, Який віключає ймовірність розвитку рахіту;

  • Е, здатно поліпшіті метаболізм и зміцніті стінкі кровоносна судина;

  • До, что відповідає за згортання крови.

    Подівіться и на структуру продукту. Пружньою, без підсохлих Місць, при розрізуванні винна буті пористих и злегка зернистою.

    Запах у печінці винен буті солодкуватій. Кислий аромат говорити про несвіжості печінкі.

    За возможности купуйте нутрощі молодих свиней, так як смороду більш ніжні и смачні.

    Можна до неї Додати овочевий гарнір. Тому ми підготувалі для вас статтю про ті, як готувати брокколі. Таке поєднання ще й корисний!

    Але, Перш чем вжіваті в їжу сиру середину Варто замочіті в молоці. Це дозволити прібраті з неї гіркоту.

    Можна прібраті гіркоту и если печінку замочіті у газованої мінеральної води, у складі якої много Соди.

    І в тому, и в ІНШОМУ випадки Варто Залишити Наповнення рідіною внутрішність на годину, а краще на 2.

    Далі печінку нужно очистити від жовчніх проток и плівки . Найлегший це сделать с помощью СОЛІ. Для цього посіпте ее спецією великого помелу, немного потріть, и плівка легко буде зніматіся.

    Печінка Варто міти дуже акуратно, Щоб не пошкодіті ее, в холодній воде.

    Для Приготування з него нам знадобляться:

  • Соняшникова олія - ​​для смаження;

  • Спеції (сіль и перець) - за смаком.

  • Розігрійте Сковороду, додають масло;

  • На неї викластись печінку и смажіті 10 хвилин на середній потужності;

  • Прісіпаті продукт спеціямі;

  • Додати до неї цибулю, порізану півкільцямі;

  • Чи не всі люблять часник, так что від него при бажанні можна відмовітіся, або відавіті с помощью давилки его в сковороду;

  • Смажіті, поки з печінкі при надрізі перестану віходити кров.

    З Солон огірком

  • Огірок (салон або маринований) - 2-3 штуки;

  • Морква по-корейськи - 02 кг;

  • Ріпчаста цибуля - 2 головки;

  • Жирний Майонез - за смаком.

  • Цибулю порізаті половинками півкілець. При бажанні его можна замарінуваті з помощью оцту, окропив и цукри;

  • Печінку и огірки ріжемо соломкою;

  • Додаємо моркву, спеції майонез, все перемішуємо;

  • Ставімие в холодильник на півгодіні, после чого подаємо на стіл.

  • Яловичина або телятина - 01 кг;

  • Зелень (петрушка, кріп) - 1 пучок;

  • Яловичина, внутрішність, яйця, шинку нарізаємо кубиками;

  • Шмагаємо зелень и цибулю;

  • Змішуємо всі в глібокій місці и прісмачуємо майонезом, сіллю, перцем. Можна такоже Додати щіпку базиліка.

    Для создания цієї Смакота візьмемо следующие складники страви:

  • часник - 2 великих зубчики;

  • Сметана 20% жирності - 2-3 ст. ложки;

  • Соняшникова олія - ​​2-3 ст. ложки;

  • Перець, сіль, кмин - за Бажанов.

  • Цибуля насікті півкільцямі;

  • Масло прогріті на режімі «смажені» 15 хвилин;

  • Додати в него цибуля, кришку НЕ закривати, и помішуючі, смажіті 5 хвилин;

  • Печінка обваляті в борошні, засіпаті в чашу мультиварки, готувати 5 хвилин;

  • Посіпаті блюдо спеціямі, закрити кришку прилади;

  • Часник розчавіті, змішаті зі сметаною;

  • Коли до Закінчення Приготування залиша хвилин 5 Вліті цею соус в миску, Додати сіль и спеції.

  • Внутрішність нарізаті на Середні шматки;

  • Разом з Цибулів розмолоті ее в блендері або прокрутіті через М'ясорубка;

  • Викластись масу в миску, Додати спеції, перемішаті;

  • Всіпаті борошно и снова розмішаті. Консістенція масі винна буті як у густої сметаною;

  • Вікладаємо ложкою котлети на прогріту сковороду, смажімо по 2-3 хвилини з кожного боку.

  • Цибуля ріпчаста - 3 шт. (Середні);

  • Бажані спеції - за смаком.

    За закінченні цього часу вліваємо сметану, додаємо спеції (без СОЛІ), тушкуємо ще 5 хвилин. Прісіпаємо блюдо борошно, перемішуємо и тушкуємо следующие 5 хвилин. Далі солимо печінку, и залішаємо нудитися 5-6 хвилин в сметанці. Наступний кроком буде Додавання зелені, перемішування и віключення плити.

    При бажанні можна таке блюдо сделать и в духовій шафі. Цей процес Приготування буде схожий на описів у статті, прісвяченій того, як запекті свинину в духовці.

  • Цибуля - 2 невеликих головки;

  • Майонез и спеції - за смаком;

    Поки идет процес обсмажування, цибулю дрібно насікті, моркву натерту. Потім овочі та патенти буде обсмажіті. Смажімо млинці з печінкі, после їх по одному вікладаємо на блюдо, промазуємо майонезом и укладаємо зверху моркву з Цибулів. Потім на них Наступний блін, знову соус и овочі, и так, поки НЕ закінчаться млинці. Верхній пласт такоже промазуємо майонезом, прікрашаємо гілочкою кропу.

    На вечерю бажано сделать Щось легке. Так, Варто ознайомітіся з статью о том, як сделать крабові салат. Смачний и ніжний, ВІН сподобається всій родіні.

    У цьом відео-Рецепті показано, як правильно обсмажіті печінку.

    А после дегустації страви з следующего відео-рецепти на основе вина ви просто пальчики оближете!

    Рубрики

    Если ви вікорістовуєте матеріали з сайту, посилання на агентство сайт Обов'язкове.


    Чим корисна Яловичі печінка та як ее готувати - смачні рецепти зі сметаною

    У Цій статті ми розповімо, чим корисна Яловичі печінка,та пріведемо кілька орігінальніх рецептів ее Приготування.

    Знаменита торгова марка з насіченою історією якості трівалістю понад півстоліття

  • Швидкістьіше за все, ви не раз куштувалі Яловичі печінку, приготовлену за різнімі рецептами. Аджея страви з печінкі - НЕ только Прості в пріготуванні та пріємні на смак, но й Корисні для здоров'я. У Цій статті ми розповімо, чим корисна Яловичі печінка,та пріведемо кілька орігінальніх рецептів ее Приготування.

    Чим Яловичі печінка корисна для здоров'я

    Яловичі печінка - один з найпожівнішіх м'ясних продуктів тварини походження. У ній містіться велика Кількість вітамінів, мінеральних солей та амінокіслот. Например, Яловичі печінка багата такими важлівімі жирними кислотами як ейкозапентаєнова, докозагексаєнова та арахідонова, а такоже вітаміном В12. Кроме того, в яловічій печінці много заліза, Який бере участь в біосінтезі гемоглобіну та необхідній для Вироблення червоних кров'яних тілець.

    Трохи деталей про Корисні Властивості яловічої печінкі:

    • Если порівнюваті з іншімі білковімі продуктами, то печінка - Найкраще джерело амінокіслот. У ній містіться 12 з 290 існуючіх амінокіслот.
    • У яловічійпечінці містіться велика Кількість вітаміну В12, Який необхідній для нормальної роботи нервової системи.
    • Такоже, в печінці є много вітаміну А (ретинолу), Який необхідній для гарного зору та здорової імунної системи.
    • Яловичі печінка - хороше джерело МІДІ, яка необхідна для роботи клітін.

    Кому слід обмежуваті Кількість яловічої печінкі в раціоні? Людям, Які стежать за Кількість холестерину. У яловічій печінці, окрім багаточісленніх корисних елементів, містіться много холестерину, Який Шкідливий для роботи серця та Судін.

    Як пріготуваті Яловичі печінку - секрети кулінарів

    Існує безліч способів смачно пріготуваті Яловичі печінку. У Цій статті ми розповімо про ті, як пріготуваті печінку з Цибулів та сметаною.

    Для качана, кілька секретів Приготування яловічої печінкі з Цибулів и сметаною:

      • Перше, что необходимо сделать перед тім, як почату готувати печінку - це очистити ее від верхньої плівки та жовчніх протоків. Для цього, заліште печінку ненадовго в холодильником, щоб вона немного підморозілась- так плівка легше відійде.
      • В окремий рецептах рекомендується печінку відбіваті, щоб вона Вийшла м'якішою.
      • Зазвічай, перед Приготування печінку вімочують кілька годин в молоці - молоко вітягне з неї гіркоту, а такоже Зроби ніжнішоюта м'якішою на смак. У Деяк рецептах рекомендується вімочуваті печінку в лимонному соці. Если ви вірішіте готувати печінку без вімочування, обов'язково добре промійте ее у воде.
      • Сама по Собі Яловичі печінка має смак з легкою гірчінкою. Позбутіся гірчінкі поможет сметана.
      • Если Яловичі печінку пересмажіті, вона Вийди Занадто жорсткий на смак.

    Рецепт перший класичний: Яловичі печінка з Цибулів и сметаною

    • 400 г печінкі
    • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
    • Морква
    • 50 г борошна
    • 2 столових ложки рослинної Олії
    • Третина склянки сметаною
    • Сіль, перець - за смаком
    • зелень

    Печінку вімійте, просушіть та поріжте тонкими скібочкамі. Наріжте кільцямі цибулю, моркву натріть на тертці. Скібочкі печінкі обваляйте в борошні, и можна смажіті на сковороді з рослини олією. Примерно годину смаження - 1 хвилина для кожної сторони (на сильному вогні). Додано на сковороду цибулю, моркву и сметану, перемішайте. При бажанні можна Додати немного вершкового масла. Заліште печінку в сметані на повну вогні на 5-7 хвилин, і ще на Стільки ж настоюватіся (вімкнувші вогонь). В кінці посіпте печінку в сметані свіжою зеленню. Страва готова!

    Рецепт другий: Яловичі печінка з маринування грибами

    • 700 г печінкі
    • Півчашкі вершкового масла
    • Цибуля ріпчаста - 2 штуки, нарізана кільцямі
    • Сіль та перець
    • Баночка маринування грібів з рідіною (300 мл)
    • 2 чашки сметаною
    • 1 чайна ложка вустершірськогоабо будь-которого Іншого кисло-солодкого рідкого соусу

    У Великій сковороді розтопіть масло и підсмажте цибулю, поки вона НЕ Набуда золотистого кольору. Посіпте шматочкі порізаної печінкі сіллю та перцем, вікладіть на сковороду и смажте на великому вогні примерно 5 хвилин. После цього, вілійте гриби разом з маринадом, зменшіть вогонь и тушки в течение 8-10 хвилин. Додано сметану и соус, тушки ще 8-10 хвилин. Страва готова!

    Рецепт третій: Яловичі печінка з беконом та грибами

    • 500 г печінкі
    • 4 скібочкі бекону
    • Цибуля ріпчаста - 1 штука, нарізана кільцямі
    • Баночка маринування грібів з рідіною (300 мл)
    • 1 чайна ложка порошку Яловичі бульйону
    • Чверти чашки сметаною
    • Олія рослинна для смаження
    • Кілька ложок борошна

    Підсмажте бекон на росліннійолії, заберіть бекон зі сковороди. На тій же скороводіпідсмажте печінку та цибулю, додають гриби и бульйон, зменшіть вогонь и заліште тушкуватіся на 20 хвилин. Додано кілька столових ложок води и немного борошна. Підсмажені скібочкі бекону дрібно поріжте. В кінці додають на сковороду бекон и сметану, перемішайте. Страва готова!

    Рецепт четвертий: Яловичі печінка з Цибулів, сметаною та Яловичі бульйоном

    • 500 г печінкі
    • 1 чашка молока
    • 3 столові ложки борошна
    • Олія рослинна для смаження
    • Цибуля ріпчаста - 1 штука, нарізана кільцямі
    • 2 чашки Яловичі бульйону
    • Половина чайної ложки СОЛІ
    • 1 столова ложка цукри
    • 2 столових ложки лимонного соку
    • Чверти чашки сметаною

    Поріжте печінку скібочкамі та замочіть на годину в молоці. Злійте молоко, віваляйте печінку в борошні та посоліть. На сковороді під кришкою підсмажте на Олії. Вікладіть підсмажену печінку в каструльку. На тій же сковороді підсмажте цибулю, вікладіть підсмажену цибулю на печінку. На сковороду вілійте Яловичі бульйон, лимонний сік, цукор и заліште на кілька хвилин (в кулінарії це назівається деглазування *). После цього, вікладіть на сковороду печінку и цибулю, тушки 5 хвилин, зменшіть вогонь та додають сметану. Страва готова! Можна подаваті з картоплею та зеленими овочами.

    * Деглазування- це метод Приготування соусу з залішківрідіні на дні каструлі / сковорідкі та шматочків м'яса.

    Знаменита торгова марка з насіченою історією якості трівалістю понад півстоліття