омлет японський

омлет японський дуже нагадує звичайний омлет. Рецепт японського омлету відрізняється декількома характерними для японської кухні інгредієнтами і технікою згортання омлету. Детальніше про японському омлеті .

Тамагоякі або яєчний омлет по-японськи - одне з найвідоміших страв японської кухні, яка стала дуже популярна у всьому світі. Рецепт тамагоякі нескладний, і хоча його приготування зажадає деякої вправності, ви зможете здивувати гостей, подавши їм солодкий омлет по-японськи.

Хочете зробити на сніданок щось нове і незвичайне? Тоді спробуйте яєчний рол по-корейськи. Такий сніданок можна їсти кожен день, змінюючи начинку, - завжди буде індивідуально і смачно! Тим більше готувати цю страву з яєць досить просто, і набір продуктів підбирається до смаку.

Японський омлет відрізняється характерною оригінальною формою рулету, причому його не звертати готовим, а домагаються такої форми в процесі приготування.

Цей омлет приготований за мотивами японської кухні.

Сьогодні мова піде не про вечерю, адже запропоноване блюдо більше підходить для сніданку. Омлет по-японськи, який подавати ми будемо зі свіжими помідорами і в'яленим м'ясом.

Японський омлет відрізняється від звичайного не тільки способом приготування, але і інгредієнтами. Виходить же омлет "Оякодон" досить ситним, так як готується він не тільки з яєць, а й м'яса. Сіль же в даному рецепті не використовується зовсім. Замість неї - соєвий соус.

Пшенична японська локшина Сомен з куркою, обсмаженої з кунжутом, стручкова квасоля і шматочки омлету.

Японський листковий омлет для суші готується особливим способом на спеціально для цього призначеної квадратної сковороді. В іншому рецепт суші з омлетом досить простий -традиційно приготований для суші рис гарнірується омлетом і загортається в смужки норі.

Японський омлет - рецепт японської кухні, тому подається він у вигляді ролу. омлет японський готується з додаванням саке, оцту або соєвого соусу. Якщо у вас немає саке, підійде сухе вино, з ним теж вийде справжній омлет японський. Рецепт японського омлету відрізняється зовнішнім виглядом омлету і тим, як його треба згортати. Деякі вважають, що японський омлет для ролів неможливо приготувати без спеціальної квадратної сковороди. Насправді це не зовсім так, і звичайна сковрода теж підійде, хоча з нею буде і менш зручно це робити. Отже, збиваємо всі інгредієнти для японського омлету, сковороду трохи змащуємо маслом, смажимо перший омлет, звертаємо його в рулетик прямо на сковороді і залишаємо у краю сковороди. На місце, що звільнилося виливаємо іншу порцію майбутнього омлету, коли він приготується і приклеїться до першого, навертаються його на перший. І готуємо точно так же ще 3-5 омлетів. Ось і вся хитрість як приготувати японський омлет.


японський омлет

Енергетична цінність на порцію

  • Калорійність 149 ккал
  • Білки 12,2 грам
  • Жири 9,8 грам
  • Вуглеводи 1,9 грам
  • * Калорійність розрахована для сирих продуктів.
  • 1 порція
  • 2 порції
  • 3 порції
  • 4 порції
  • 5 порцій
  • 6 порцій
  • 7 порцій
  • 8 порцій
  • 9 порцій
  • 10 порцій
  • 11 порцій
  • 12 порцій
  • Соєвий соус 15 мл
  • Рисовий оцет 10 мл
  • Яйце куряче 3 штуки

Замовте всі інгредієнти до цього рецепту з доставкою від нашого партнера інтернет-магазину «Азбука Смаку»

Замовити інгредієнти в

Ви відправляєте коментарі занадто часто. Підтвердіть свій статус людини