Як приготувати закусочні бутерброди з оселедцем

Бутерброди з оселедцем можна приготувати різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. Найпоширенішим і простим рецептом є бутерброди з оселедцем на чорному хлібі. Не меншою популярністю користується рецепт бутербродів «Оселедець під шубою».

Дуже смачними виходять гарячі бутерброди з додаванням вареної моркви. А в якості самого неординарного рецепта варто спробувати бутерброди з оселедцем і ківі.

Існує безліч варіантів приготування такої закуски. Вони можуть підійти як для святкового столу, так і для тихого сімейного вечері. Розглянемо уважніше кілька найбільш вдалих варіантів.

Цей рецепт приготування є найпростішим, але, тим не менш, смачним. Отже, необхідна кількість основних складових для приготування:

  • одна слабосолона оселедець;
  • ціла буханка житнього хліба;
  • розм'якшене вершкове масло в кількості 100 грам;
  • невеликий пучок зелені, а саме кропу, петрушки і зеленої цибулі.

Час приготування - 10 хвилин.

Калорійність - 259 ккал.

Приготування бутербродів з оселедцем на чорному хлібі:

  1. Підготовлену оселедець очистити від верхньої шкірки, витягти всі нутрощі і розділити на філе, при цьому варто уважно видалити всі ліпші кістки;
  2. Нарізати на пластини невеликого розміру;
  3. Чорний хліб нарізати на тоненькі скибочки;
  4. Нанести на скибочки невеликим шаром вершкове масло;
  5. Зверху викласти пластини оселедця;
  6. Зелень вимити, висушити і дрібно нарізати. Прикрасити підготовлені бутерброди і подавати їх до столу.

Гарячі бутерброди з філе і вареною морквою

А рецепт гарячих бутербродів з оселедцем здивує своїм новим і незвичайним смаком. Для приготування потрібно:

  • білий або чорний хліб (на власний розсуд) в кількості 200 грам;
  • рослинну рафіновану олію - три столових ложки;
  • солона оселедець в кількості 100 грам;
  • твердий сир, попередньо подрібнений - дві столові ложки;
  • одна морква, попередньо зварена.

Час приготування - 20 хвилин.

Калорійність - 231,8 ккал.

Етапи приготування гарячих бутербродів:

  1. Спочатку необхідно нарізати хліб у вигляді тоненьких скибочок;
  2. Скропити їх невеликою кількістю води з двох сторін;
  3. Рясно змастити рослинним рафінованим маслом також з двох сторін;
  4. Розкласти все підготовлені скибочки на деку;
  5. Варену моркву охолодити після варіння, почистити і натерти на тертці великого розміру;
  6. Змішати її з підготовленим тертим сиром;
  7. Присипати підготовленою сумішшю все скибочки хліба, але при цьому варто використовувати тільки половину присипки;
  8. Філе оселедця нарізати тоненькими пластинками;
  9. Розкласти її на скибки, присипані сиром і морквою;
  10. Поверх оселедця висипати решту сиру і моркви;
  11. Помістити деко з підготовленими бутербродами в духову шафу, розігрітий до 200 ˚ на п'ять хвилин;
  12. Дістати з духовки і відразу ж подавати до столу, оскільки в охолодженому вигляді вони менш смачні.

Читайте як приготувати соковитий курячі крильця в мультиварці.

Читайте як приготувати смачний пиріг в мультиварці з замороженими ягодами.

Бутерброди з оселедцем і яйцем на святковий стіл

Для приготування потрібно:

  • скибочки солоного оселедця - кілька штук;
  • одне куряче яйце;
  • невеликий шматок масла вершкового;
  • одна гілка свіжого зеленого лука;
  • дижонская гірчиця - одна чанная ложка;
  • скибочки білого хліба - 2 шт.

Час приготування - 10 хвилин.

Калорійність - 178 ккал.

Безпосередній процес приготування бутербродів:

  1. Скибочки хліба помістити в тостер для зарум'янювання. Після дістати і залишити до охолодження;
  2. Підготовлене куряче яйця відварити;
  3. Масло вершкове розтопити. Для цього можна використовувати мікрохвильову піч;
  4. Зелену цибулю подрібнити за допомогою гострого ножа;
  5. Оселедець нарізати у формі дрібних кубиків;
  6. У розтоплене вершкове масло додати діжонську гірчицю і перемішати;
  7. До цієї ж суміші додати оселедець і цибулю. Добре перемішати полученний1 складу;
  8. Яйце необхідно нарізати у формі красивих скибочок. Для цього можна застосувати спеціальну яйцерезка;
  9. На зарум'яненим в тостері хліб нанести отриманий склад на основі оселедця;
  10. Красиво розкласти яєчні скибки;
  11. Присипати подрібненою зеленню;
  12. Для прикраси можна також використовувати невеликі гілочки петрушки.

Рецепт тарталеток з маринованою цибулею і оселедцем

Ця закуска дуже проста в приготуванні і доступна кожному. Для приготування потрібно:

  • одна слабосолона оселедець;
  • одна фіолетова Кримська цибулина;
  • вершкове масло в кількості 150 грам;
  • буханець чорного Бородінського хліба;
  • одна столова човен 9% -ного столового оцту;
  • три столові ложки кип'ячу води.

Час приготування - 15 хвилин.

Калорійність - 301 ккал.

  1. Підготовлену фіолетову цибулину нарізати у формі тоненьких півкілець;
  2. Чорний хліб нарізати тоненькими скибочками трикутної форми;
  3. Нанести на хліб розм'якшене вершкове масло;
  4. Оселедець почистити і розділити на філе, видаляючи при цьому всі кістки;
  5. Лук викласти в ємність і залити оцтом. Залишити на десять хвилин;
  6. Підготовлене філе оселедця розділити на тоненькі скибочки;
  7. Викласти на хліб з маслом оселедець з маринованою цибулею;
  8. Можна подавати до столу.

На самому початку приготування необхідно підготувати всі інгредієнти:

  • один свіжий батон;
  • філе, відокремлене від однієї солоного оселедця;
  • одна морква, попередньо відварена;
  • одна буряк, попередньо відварена;
  • один часниковий зубок;
  • одна чайна човен пшеничного борошна;
  • майонез;
  • невеликий пучок свіжого кропу.

Час приготування - 30 хвилин.

Калорійність - 159 ккал.

  1. Відварену моркву натерти на тертці дрібного розміру і змішати з невеликою кількістю майонезу;
  2. Те ж саме виконати з буряком;
  3. Додати до буряка з майонезом тертий часник;
  4. Філе оселедця розділити на дуже тоненькі скибочки;
  5. Батон розділити на скибки невеликої товщини;
  6. Викласти на верхню частину хліба оселедець;
  7. Викласти поверх оселедця рівномірним шаром підготовлену моркву з майонезом;
  8. Далі йде шар буряка;
  9. Кріп подрібнити і присипати їм бутерброди. Закуска повністю готова до подачі на стіл.

Бутерброди з шматочками оселедця і ківі

Для приготування необхідні наступні складові:

  • ціла буханка житнього хліба;
  • одна солона оселедець;
  • два свіжих ківі;
  • 100 грам свіжого м'якого вершкового масла.

Час приготування - 15 хвилин.

Калорійність - 178 ккал.

Приготування незвичайних бутербродів:

  1. Почистити оселедець і відокремити філе від кістки;
  2. Ківі також очистити від шкірки;
  3. Хліб нарізати у формі тоненьких трикутних скибочок;
  4. Змастити хліб розм'якшеним вершковим маслом;
  5. Красиво розкласти поверх вершкового масла оселедець і ківі;
  6. Блюдо готове до подачі на стіл.

Ця закуска прекрасно може підійти для прикраси святкового столу. Обов'язково варто спробувати цей чудовий рецепт. Для цього необхідні наступні складові:

  • дві буряка великих розмірів;
  • два часникових зубки;
  • одне філе слабосоленої оселедця;
  • кілька перепелиних яєць;
  • одна хлібина свіжого житнього хліба.

Час приготування - 20 хвилин.

Калорійність - 212 ккал.

Безпосереднє приготування бутербродів:

  1. Для приготування вдалою закуски, у буряка обов'язково повинні бути відсутніми будь-які пошкодження. Для додання страві оригінального смаку овоч варто запекти в духовці;
  2. Буряк охолодити, почистити і натерти на тертці великого розміру;
  3. Додати до буряка необхідну кількість майонезу і подрібненого часнику. Ретельно все перемішати;
  4. Хліб нарізати невеликими трикутними скибочками і трохи підсушити на сковороді або в духовці;
  5. Перепелині яйця відварити і очистити;
  6. На підготовлений хліб викласти підготовлену буряк, потім нарізану скибочками оселедець;
  7. Для прикраси викладаються розрізані навпіл перепелині яйця;
  8. Присипати зверху подрібненим кропом.

Бутерброди, приготовані з оселедцем, мають незвичайні смаковими характеристиками. Така закуска підходить і для святкового столу, і для вилазки на природу, і для простого сімейного вечері або обіду.


Бутерброди з оселедцем

Зі звичайної солоного оселедця, або "оселедця", можна приготувати вишукані бутерброди для святкового столу.

Рецепти приготування бутербродів з оселедцем:

Бутерброд з оселедцем і помідором

Багет порізати по діагоналі на шість шматків одного розміру. На кожен шматок хліба покласти кружок помідора. Зверху покласти шматочок оселедця, згорнутий колечком. Всередину кільця покласти оливку, солоний огірочок або невеликий шматочок солодкого червоного перцю. Багет можна замінити будь-яким іншим білим хлібом.

Бутерброд з оселедцем і буряковим песо:

Інгредієнти для бутербродів з оселедцем і песто з буряка:

оселедець слабо солона

пір'ячко зеленої цибулі

3 зубчики часнику

70 р підсмажених волоських горіхів

100 мл. рубаної зелені кріп і петрушка 3: 1

2 ст. л. масла волоських горіхів або оливкової

1/3 ч. Л. кайенского перцю

чорний мелений перець

Рецепт бутербродів з оселедцем і песто з буряка:

Всі інгредієнти для песто подрібнити в блендері.

Додати оцет, сіль, перець, олія, цукор і перемішати.

На скибочку хліба нанести песто і зверху покласти шматочок оселедця.

Пір'я лука подрібнити і посипати зверху.

Інгредієнти для бутерброда з оселедцем з батона:

Оселедець (солона або 2 готових філе) - 1 шт.

Масло вершкове - 1 пачка

Зелень (свіжа петрушка, кріп)

Томатна паста - 2 -3 ч. Л.

Рецепт бутерброда з оселедцем з батона:

Вийняти весь мякішь і змішати з пачкою вершкового масла.

Розділити це "тісто" на дві частини, в одну додати томатну пасту, а в іншу дрібно нарізану зелень.

На одну половину батона викласти валетом 2 боки (філе) оселедця, трохи втиснути в начинку.

Дві половинки батона з'єднати, покласти в пакет і прибрати на ніч у холодильник під невеликий прес.

Нарізати поперек, як простий батон.

Бутерброди з оселедцем на подушці з яєць і зеленої цибулі

Рецепт бутербродів з оселедцем на подушці з яєць і зеленої цибулі:

Яйця, зелена цибуля подрібнити, змішати з майонезом.

Викласти на шматочки житнього хліба,

зверху покласти шматочки філе оселедця.

Бутерброд з оселедцем без хліба

Рецепт приготування бутербродів з оселедцем без хліба:

Відварюємо дрібний картопля в мундирі, даємо охолонути.

Чистимо картоплю і ріжемо на кругляши,

зверху викладаємо шматочки оселедця, колечко ріпчастої цибулі,

обв'язуємо бутерброд у вигляді подаруночка зеленою цибулею (щоб цибуля не ламався, попередньо обдати його окропом).

Якщо ще увіткнути шпажки, їсти такі бутерброди з оселедцем буде зручніше.

Бутерброд з оселедцем і свіжими огірками

Обсмажуємо на вершковому маслі шматочки хліба, у мене хліб з цибулею і сушеними томатами.

Смазиаем гірчицею або майонезом, зверху філе оселедця і кілька шматочків огірочка. Посипаємо петрушкою або кропом.

Інгредієнти для гарячих бутербродів з оселедцем:

оселедець солоний - 3 шт.

яєчний жовток варений - 4 шт.

масло рослинне - 2 ст.

Кількість порцій: 6

Рецепт приготування гарячих бутербродів з оселедцем:

Обробити оселедець на чисте філе, вимочіть в молоці протягом 1 години і наріжте скибочками.

Жовтки розітріть з гірчицею, поступово додаючи олію.

Наріжте батон скибочками і обсмажте на олії.

Змастіть скибочки хліба сумішшю з гірчиці і жовтків.

Викладіть на хліб скибочки оселедця і поставте в духовку на 5 хвилин.

А ось і класика бутербродно-закусочного жанру -

Класичний бутерброд з оселедцем:

Житній хліб, намазаний тонким шаром вершкового масла і зверху апетитні шматочки оселедця. Смачно ще зверху цибулькою посипати.

  • Ви тут:  
  • Кулінарні рецепти
  • закуски
  • Бутерброди і тости
  • Бутерброди з оселедцем

Кулінарні рецепти форумчан

Шарлотка бісквітна з карамеллю

© 2017 Фото-рецепти покрокового приготування