Вінегрет з оселедцем

Картопля - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Солоний огірок - 1 шт.

Зелений горошок - 300 г

Майонез - 30-50 мл.

Ця страва навіяно оселедцем під шубою і самим звичайним вінегретом з зеленим горошком. Одного разу я подумав, а що якщо скласти два цих страви і приготувати щось новеньке - так і вийшов вінегрет з оселедцем.

Овочі вимити і поставити варитися в шкірці. Поки вони готуються можна зайнятися оброблення оселедця. Голову відрізати, випатрати рибу, зняти шкуру і акуратно витягнути центральну кістку. Філе також по максимуму очистити від кісток і нарізати невеликими кубиками.

Відварені овочі охолодити.

Очистити буряк, картопля і морква від шкірки і нарізати кубиками.

Дрібно нарізати цибулю і солоний огірок.

Викласти всі інгредієнти в салатницю або каструлю. Як випливає все перемішати.

Вінегрет з оселедцем розкласти по тарілках і заправити майонезом. подавати з чорним хлібом, як самостійну страву.


Вінегрет з оселедцем

Рецепт приготування страви з фото див. Нижче.

Вчора я готувала дуже смачний вінегрет з оселедцем. Так, з оселедець добре виходить не тільки смачний салат під шубою, але і вінегрет. Цим рецептом зі мною поділилася моя мама. Сьогодні я вам детально опишу весь процес приготування! Рецепт цього вінегрету дещо нетрадиційний і може урізноманітнити звичний буденний стіл

Для початку визначимося з необхідними інгредієнтами для приготування вінегрету з оселедцем.

  • 2 відварені картоплини;
  • 1 солоний огірочок;
  • 1 велика відварений буряк;
  • кілька невеликих варених морквин;
  • 1 солона оселедець;
  • 1 яблуко;
  • трохи свіжої білокачанної капусти;
  • 2-3 ст. ложки рослинної олії;
  • сіль за смаком.

До речі, замість білокачанної свіжої капусти для приготування вінегрету можна використовувати квашену. Капусту дрібно шаткуємо. Огірочок трьом на крупній тертці. Яблуко очищаємо від шкірки і серцевини, ріжемо тонкою соломкою. Все з'єднуємо між собою в зручній глибокій чашці.

Оселедець чистимо від нутрощів, промиваємо під струменем води, розрізаємо навпіл уздовж по хребту. Видаляємо з риби шкірку, відокремлюємо філе від кісточок. Дрібно рубаємо філе оселедця.

Картопля очищаємо від «мундіра9raquo ;. Нарізаємо кубиками.

Морква очищаємо від шкірки і теж нарізаємо кубиками.

Те ж саме робимо з буряком.

Тепер з'єднуємо між собою всі інгредієнти. Заправляємо рослинною олією або домашнім майонезом, солимо до смаку. Перемішуємо гарненько!

Ось і вся наука! Наш вінегрет з оселедцем готовий! Подавати цю страву можна як самостійну страву або за компанію з відвареною картоплею. Добре підійде сюди картопля, запечена по-селянськи. Приємного апетиту всім

Всім цікава Ваша думка!

Не йдіть по-англійськи!

Трохи нижче є форми коментарів.

Учасники моєї групи ВКонтакте отримують свіжі рецепти першими. Приєднуйся!

Відгук 6 березня 2010 року о 6:33

Такий вінегрет бачу вперше, цікаво на смак спробувати. Дякую за рецепт

Коментар написаний 6 березня 2010 о 10:40

Обов'язково спробуйте! Смак незвичайний і пікантний! А ще такий вінегрет дуже ситний

Откомментчено 6 березня 2010 о 18:35

Ой як люблю всякі салатики-винегретики! Потрібно скористатися порадою і приготувати таку смакоту! Я вас вітаю з чудовим святом 8 березня! Нехай вас в цей день радують тільки приємні сюрпризи і подарунки! А чоловіки обов'язково вами захоплюються кожен день вами і вашими творами!

Повідомлення написано 7 березня 2010 о 12:47

Дякую за теплі слова! Вас теж з наступаючим святом! Жіночого щастя, любові і відмінного настрою!

Коментар відправлений 8 березня 2010 року в 4:52

Зі святом вас 8 березня! Весняного настрою вам і приємних сюрпризів, а також хороших гостей з подарунками! І багато смачних страв!

Відгук відправлений 8 березня 2010 о 21:39

Спасибі, Арлетт! Вас теж зі святом! Посмішок, квітів, подарунків та гарного настрою!

Повідомлення відправлено 8 березня 2010 о 22:33

Надюша, вітаю з Весною, з новими планами і проектами, нехай вони будуть успішні, а ми гарні та щасливі

Дуже смачний блог у вас, принадність.

Рецепт пішла пробувати

Опублікована 8 березня 2010 о 23:25

Дякуємо! Всіх зі святом! Жіночого щастя, успіхів і краси

Відгук опубліковано 8 березня 2010 о 22:41

Любимо і вінегрет і оселедець Виявляється, можна поєднувати

Коментар опублікований 9 березня 2010 року о 5:57

Я просто обожнюю оселедець цікаво спробувати її в новому вигляді

Відгук 9 березня 2010 о 15:32

Дозволь побажати тобі Надюша з посмішкою і жартом:

Завжди залишайся уважною, чуйною.

Нехай праця тобі буде приємною ношею, Бажаємо здоров'я і життя хорошого!

Та й усіх жінок цього блогу.

Тут привітання і подарунок до 8 березня.

Коментар написаний 9 березня 2010 о 23:38

Дякую за привітання, Михайло!

Откомментчено 10 березня 2010 о 19:56

Виправляю свою посилання.

Повідомлення написано 10 березня 2010 о 20:00

Тут привітання і подарунок до 8 березня.

Коментар відправлений 12 березня 2010 року о 2:34

Цікаве поєднання всього в цьому рецепті! Спробую зробити точно так, а в наступний раз додам ріпчасту або зелену цибулю. Порівняю що краще. Дякуємо.

Відгук відправлений 12 березня 2010 о 10:57

Я про цибулю зовсім забула! Хоча, я думаю він не повинен зіпсувати смак вінегрету!

Повідомлення відправлено 20 березня 2010 о 13:18

Вінегрет я дуже люблю ,, але ось з оселедцем в перші чую, що такий рецепт буває