Пиріжки з фаршем і рисом

Фарш можна використовувати будь-який (свинина + яловичина, індичка, курка).

Рис найкраще використовувати круглозерний, що не пропарений.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 20 штук.

  • дріжджове тісто
  • 500 г фаршу
  • 200 г відвареного рису
  • 150 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • рослинна олія

Цибулю дрібно нарізати.

Злегка обсмажити його на рослинному маслі.

Додати фарш.

Смажити до готовності (близько 25 хвилин).

Додати рис, перемішати, прибрати з вогню.

З тіста сформувати невеликі коржики.

Викласти начинку.

Краї защипнути.

Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.

Викласти пиріжки (швом вниз).

При бажанні, пиріжки можна змастити збитим яйцем.

Дати пиріжків піднятися.

Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.

Випікати протягом 15-20 хвилин.

Ви можете зробити це на форумі, в наших групах ВКонтакте або Одноклассниках.

Успіху і всього самого найкращого вашій родині в Новому Році!

Сподіваюся, пиріжки Вам сподобаються.

Якщо Ви хочете поділитися своїми рецептами, це можна зробити на Кулінарному форумі.

Наступні 7 кулінарних рецептів в категорії Наслідки випічка

дріжджове тісто, 700 г картоплі, 50 г вершкового масла, 100 мл молока, 200 г цибулі, сіль, перець, рослинна олія

  • Пиріжки з луком і яйцем

    дріжджове тісто, 5 яєць, 100 г зеленої цибулі, сіль, перець

  • Пиріжки з печінкою

    300 мл кефіру, 2 яйця, 150 мл рослинного масла, 10 г сухих дріжджів, 100 мл молока, 1.5 ст.л. цукру, 1.5 ч.л. солі, 500-550 г борошна

  • Хліб «Домашній»

    300 мл молока, 7 г сухих дріжджів, 2 ч.л. цукру, 3 ст.л. рослинного масла, 1 ч.л. солі, 400-450 г борошна

  • Піца Маргарита"

    тісто: 180 мл води, 7 г сухих дріжджів, 1.5 ч.л. цукру, 1 ч.л. солі, 3 ст.л. рослинного масла, 250-300 г борошна начинка: 500 г помідорів.

  • Піца «Кальцоне»

    тісто: 200 мл молока, 2 ч.л. дріжджів, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. солі, 3 ст.л. рослинного масла, 250 г борошна начинка: 300 г курячого філе, 250 г.

  • Популярні рецепти

    Будь-яка часткова або повна передрук опублікованій інформації заборонена.


    Пиріжки з рисом, яйцем і зеленою цибулею

    • сухі дріжджі - 6 г
    • яйце - 1 шт.
    • щіпка цукру
    • вершкове масло - 100 г
    • сіль
    • молоко - 1 стакан
    • борошно - 400 г
    • жовтки - 3 шт.
    • сіль, чорний мелений перець
    • великий пучок зеленої цибулі
    • рис - 1 стакан
    • варені яйця - 5 шт.

    Покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

    Борошно просіяти. Дріжджі розвести в теплому молоці.

    Всипати в глибоку миску половину борошна, влити дріжджі з молоком, ретельно розмішати і поставити в тепле місце на 1 год. Коли тісто збільшиться в об'ємі вдвічі, вбити в нього жовтки і приправити за смаком сіллю і цукром, ретельно перемішати.

    Масло розм'якшити і додати в тісто разом з борошном. Перекласти тісто на присипану борошном поверхню і вимішувати до тих пір, поки воно не буде легко відставати від рук. Повернути в каструлю, накрити і поставити в тепле місце ще на 1,5-2 ч.

    Рис промити в декількох водах і варити до готовності відповідно до інструкції на упаковці.

    Лук вимити, дрібно нарізати. Яйця очистити і порубати. Рис змішати з яйцями і цибулею, посолити і поперчити за смаком.

    На присипаному борошном столі розкачати тісто в пласт товщиною 0,5 см, вирізати з нього гуртки.

    Покласти на кожен гурток по 1 ст. л. начинки і защипнути краю. Розкласти пиріжки на змащеному олією деку на відстані 3-4 см один від одного, змастити зверху злегка збитим яйцем. Дати піднятися протягом 15 хв. Поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв.

    кількість порцій

    вегетаріанське

    привід

    джерело

    Якщо ви помітили помилку чи неточність, будь ласка, пишіть коментар, ми обов'язково відповімо.

    Ключові слова

    М'ясна начинка для листкових пиріжків

    Грибна начинка для пиріжків з дріжджового тіста

    Начинка з капусти для листкових пиріжків

    Дуже смачно вийшло! Тісто просто супер! Несподівано, що так смачно вийде, адже це мої перші в житті пиріжки)))

    Пиріжки не їла, але засмутило те, що вони у мене все розвалилися: (((

    А мені тісто не сподобалося. Вийшло розсипчастим, як у печива. Це через вершкового масла же. Ще здивувався чому в рецепті слив. масло, але все одно зробив. Так і вийшло (((

    Світлана, приблизно 16 штук

    А скільки приблизно штук виходить?

    хоча не люблю дріжджове тісто, це понравілось..Раскаталі максимально тонко..Начінку з рису (як і салати та ін.) терпіти не могу.Делалі з капусти з грибами. полетіли .. Завжди було незрозуміло, як тісто можна їсти з рисом, хліб з макаронами і піцою і т.п.

    Спасибі, тісто дуже сподобалося.

    Дякую за рецепт.Тесто дуже ніжне вийшло.

    Мої перші в житті пиріжки і проте відмінно вийшли! Дякую за рецепт!

    Рецепт відмінний! Пиріжки вийшли дуже смачні) тісто ніжне, правда клала ще в кожен пиріжок трохи вершкового масла боялася, що начинка буде суха.

    Тісто просто нереально смачне, ніжне. Пиріжки готувала з іншою начинкою і вийшло просто супер. Дякую за рецепт.

    Відмінний рецепт! Пиріжки вийшли захват - ніжні, соковиті, просто тануть у роті! Дякую автору! Тільки у мене рис вийшов сухуватий після варіння і для соковитості в начинку додала 50 гр м'якого вершкового масла.

    все вийшло супер

    Тісто відмінне вийшло) Дякую за рецепт))))

    Спеціальна дієта при СРК

    Розумна дієта для імунітету!

    Чи є у вас алергія на продукти?

    ТАК, НА ДЕЯКІ НІ НА БАГАТО ПРОДУКТИ НЕ ЗНАЮ

    Підпишіться на розсилку рецептів І РАД

    ЖУРНАЛИ В МОБІЛЬНИХ

    тепер завжди можуть бути з вами

    для тих, хто вірний папері

    видавничого дому «Видавничий дім« Гастроном »

    Засновник: ТОВ «Видавничий дім« Гастроном »

    Свідоцтво про реєстрацію ЗМІ Ел № ФС77-69321, видано 06.04.2017 р

    Федеральною службою з нагляду в сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор)