Яйця, фаршировані печінкою тріски

Сьогодні поговоримо про таку універсальної закуски як фаршировані яйця. Взагалі я особисто не дуже люблю подібні страви, вірніше сказати, не любив до цього випадку. Але тут у мене завалялася в холодильнику баночка печінки тріски, і я подумав "А чому б і ні?"

Тепер ви можете побачити, що у мене з цього вийшло і як. Ну і звичайно приготувати таку страву в якості закуски на будь-який стіл, будь то святковий або звичайний буденний.

Інгредієнти для яєць, фаршированих печінкою тріски:

Приготування яєць, фаршированих печінкою тріски:

Як тільки яйця зварилися, їх потрібно остудити в холодній воді і почистити від шкаралупи.

Петрушку промити і висушити на чистому рушник.

Ріпчасту цибулю помити, очистити і нарізати на невеликі шматочки. Сковороду з рослинним маслом нагріти. Лук злегка обсмажити в цій сковороді.

У ємність кладемо обсмажену цибулю і печінку тріски.

Злегка розім'яти і розмішати вміст ємності.

Яйця потрібно порізати на дві половинки кожне.

Жовтки відокремити і додати в миску.

Перемішати до однорідної маси.

Тепер можна приступити до фарширування яєць. Для цього в кожну половинку кладемо начинку з тріски, цибульки і майонезу.

Потім можна прикрасити блюдо петрушкою. Смачного!


Рецепт закуски «Фаршировані яйця з печінкою тріски»

Фото: liveinternet.ru

Продовжуємо тему дуже простих у приготуванні і швидких святкових закусок. У цьому рецепті ми розповімо про черговий смачною і супершвидкої закуски - яєць, фаршированих печінкою тріски.

Це дуже швидка в приготуванні святкова закуска з делікатесним смаком, а при бажанні і оформити її можна дуже красиво, і це не займе багато часу.

Прості і недорогі продукти, швидкість приготування - цю закуску варто взяти на замітку всім, хто не любить довго готуватися до свят, але хоче вражати близьких апетитними закусками!

Рецепт закуски «Фаршировані яйця з печінкою тріски»

Фото: liveinternet.ru Інгредієнти:

120г печінки тріски (1 баночка)

Як приготувати фаршировані печінкою тріски яйця. Зварити яйця круто, остудити, очистити, розрізати уздовж чітко навпіл, жовтки акуратно дістати і розім'яти виделкою, баночку тріски відкрити, додати печінку без масла до яєчних жовтків і до однорідності всі розім'яти виделкою, додавши 1 ч.л. масла від печінки з банки, майонез, поперчити, посолити. Нафарширувати яєчні білки приготованою начинкою, викласти на блюдо, прикрасити зеленню і червоною ікрою. Подавати закуску з фаршированих печінкою тріски яєць в охолодженому вигляді.

Така закуска неодмінно буде користуватися популярністю на святковому столі, приготуйте її на Новий рік або з будь-якого іншого приводу, і не будете розчаровані! Ще один варіант приготування фаршированих яєць дивіться в відеорецепти.

Відеорецепт закуски «Фаршировані яйця»

Вони це приготували. Подивіться, що вийшло

Опис до фотографії

Коментарі 1 Що обговорюють на сайті зараз

Щоб залишити відгук і поділитися фотографією страви авторизуйтесь або зареєструйтесь