Млинці з начинкою

Як відомо млинці прийнято подавати з медом, варенням або сметаною. Але зовсім інша справа, їх приготування з різними начинками. Це стає особливо актуально під час святкування свята Масляної, коли стіл повинен бути різноманітним. Як начинок для млинців використовують абсолютно різні інгредієнти від солоної червоної риби, до сиру. У цій темі наші кулінари діляться рецептами млинців з начинкою з фотографіями і поетапними інструкціями. Читати повністю

Як відомо млинці прийнято подавати з медом, варенням або сметаною. Але зовсім інша справа, їх приготування з різними начинками. Це стає особливо актуально під час святкування свята Масляної, коли стіл повинен бути різноманітним. Як начинок для млинців використовують абсолютно різні інгредієнти від солоної червоної риби, до сиру. У цій темі наші кулінари діляться рецептами млинців з начинкою з фотографіями і поетапними інструкціями.


Тонкі млинці на молоці

Енергетична цінність на порцію

  • Калорійність 709 ккал
  • Білки 24,8 грам
  • Жири 25,7 грам
  • Вуглеводи 95,3 грам
  • * Калорійність розрахована для сирих продуктів.
  • 1 порція
  • 2 порції
  • 3 порції
  • 4 порції
  • 5 порцій
  • 6 порцій
  • 7 порцій
  • 8 порцій
  • 9 порцій
  • 10 порцій
  • 11 порцій
  • 12 порцій
  • Пшеничне борошно 400 г
  • Цукор 2 столові ложки
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Молоко 1 л
  • Сіль на кінчику ножа
  • Рослинна олія 2 столові ложки

Замовте всі інгредієнти до цього рецепту з доставкою від нашого партнера інтернет-магазину «Азбука Смаку»

Замовити інгредієнти в

Тонкі млинці на молоці - це англійський варіант традиційних пишних російських млинців, випечених на дріжджах. В Європі млинці мають вигляд тонких, майже прозорих серветок. У Франції їх називають «крепи» і подають з сотнею різноманітних начинок. Ніяких особливих хитрощів в приготуванні немає: чим більше рідке тісто, тим тонше виходить млинці. Ажурний варіант, в дірочку, вийде, якщо частина молока з рецепта додати в тісто трохи гарячим. Перед тим як залити перший млинець, слід добре прожарити сковороду. Млинець готовий, коли він починає зарумяніваться до хрустких країв.

Ви відправляєте коментарі занадто часто. Підтвердіть свій статус людини